bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

31 Group в пошуку Project Manager
22.08.2024

Команда Доповідай шукає людину для запуску мілітарі проєктів, розробки та втілення спільно з командою фандрейзинг стратегій задля оперативної та безперебійної допомоги військовим. Ця роль вимагає високого рівня лідерських та комунікативних навичок, а також здатності ефективно організувати командну взаємодію

 
Твої скіли:
  1. Маєш досвід в організації зборів в підтримку військових.
  2. Маєш добре розвинені комунікаційні навички.
  3. Маєш досвід роботи в громадському секторі/волонтерстві.
  4. Вмієш будувати відносини з людьми та розвивати особистий нетворкінг.
  5. Вмієш структурувати хаотичні думки та ідеї, розбиваючи їх на логічні кроки (задачі) задля досягнення командних цілей.
  6. Впевнений користувач гугл-доксів.
  7. Відслідковуєш тенденції та тренди в благодійному секторі в контексті зборів, проєктів в підтримку війська, тобі важливо бути в курсі останніх подій(новин) на фронті.
 
Команда чекає від тебе:
  1. Регулярний рекрутинг проєктів на платформу: комунікувати та  взаємодіяти з підрозділами (військовими)/волонтерами, вибудовувати і підтримувати довірливі відносини, бути в курсі потреб військових.
  2. Збирати інформацію щодо підрозділу, бійця та його потреб + фото/відеоконтент (для оформлення матеріалів до збору на сайті).
  3. Оформлювати сторінку проєкту на сайті Доповідай / допомагати авторам оформлювати сторінку проєкту на сайті.
  4. Формувати / допомагати волонтерам формувати план краудфандингу/фандрейзингу (цілі, задачі, термінами по організації, тощо).
  5. Відповідно до плану краудфандингу готувати (з допомогою смм-менеджера / дизайнера/ком.менеджера) / допомагати автору готувати матеріали до збору (презентації, візуали, тексти, описи, скрипти, таблиці для ведення робочого простору, форми, тощо). 
  6. Вести комунікацію з смм-менеджером щодо формування контент-плану та надавати необхідну інформацію для підготовки публікацій (звітів, інформаційних матеріалів, тощо), працювати з комунікаційним департаментом над додатковим залученням аудиторії.
  7. Підготовка, запуск та координація реалізації авторських проєктів від ДП.
 
Ми пропонуємо:
  1. Фіксовану ставку.
  2. Гнучкий графік роботи з можливістю починати робочий день із 8:00 до 10:00, та завершувати з 17:00 до 19:00.
  3. Можливість працювати повністю віддалено або в офісі (Одеса, Київ, Харків та Черкаси). Офіси автономні на випадок відключення світла. 
  4. Індивідуальну та групову роботу з корпоративним психологом.
  5. Оплачувану відпустку — 18 робочих днів, 8 оплачуваних лікарняних на рік, та 11 державних вихідних.
  6. Можливість використання корпоративного бота, що поєднує в собі найпотужніший штучний інтелект, котрий доступний зараз.
  7. Можливість навчання та розвитку: досвід та підтримку наших співробітників, допомогу в професійній адаптації під кураторством протягом усього випробувального терміну.
  8. Внутрішні корпоративні знижки на різні послуги, у тому числі знижки на курси англійської.
  9. Швидке прийняття рішень та тестування ідей — відсутність зайвої бюрократії та мікроменеджменту. Робота в компанії, у якій тебе чують і до тебе прислухаються, а керівник відкритий до діалогу та пропозицій.
  10. Профільні івенти та чати для обміну досвідом у рамках групи компаній.
  11. Корпоративні заходи та розваги. Навіть у складні часи ми робимо все можливе, аби підняти настрій наших співробітників ;)
 
Ще важливо:

Окрім описаних вище навичок, ми шукаємо людину, яка має сильну орієнтацію на результат, готова бути відвертою з колегами та відповідальною за свою роботу. Якщо ти відчуваєш, що ці якості тобі відгукуються — надсилай нам своє резюме! :)


Посилання на анкету - https://career.netpeak.group/ua/hiring/42b427/

Контакти

  • Посилання на анкету - https://career.netpeak.group/ua/hiring/42b427/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.