bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія Головного Бухгалтера у Спільноті Практиків Діалогу України
21.08.2024

Секретаріат Спільноти Практиків Діалогу України має відкриті вакансії у зв’язку з розширенням!

За більше ніж рік роботи Спільноти кількість проектів значно зросла, і ми шукаємо головного бухгалтера. Будь ласка, надсилайте свої резюме та поширюйте серед зацікавлених друзів та знайомих.

Посада: Головний бухгалтер 

Організація: ГО «СПІЛЬНОТА ФАХІВЦІВ»

Локація: Київ, дистанційна робота 

Обов’язки:

  • Фінансовий облік та податкова звітність: Самостійне ведення повного циклу бухгалтерського обліку неприбуткової організації, включаючи складання фінансової звітності, балансів, звітів про доходи та витрати. Підготовка та подання податкової звітності для неприбуткових організацій.

  • Оформлення первинних документів: Забезпечення правильного оформлення та ведення первинної документації за всіма операціями, пов’язаними з нарахуванням та виплатою заробітної плати штатним працівникам, а також виконанню грантових проєктів з залученням зовнішніх виконавців (ФОП).

  • Управління грантовими проектами: Облік та моніторинг використання грантових коштів на відповідність вимогам грантодавців, підготовка фінансової звітності у відповідності до вимог грантодавців.

  • Внутрішній аудит та контроль: Самостійне проведення внутрішнього контролю, забезпечення відповідності законодавству та стандартам обліку неприбуткових організацій.

  • Співпраця з зовнішніми організаціями: Взаємодія з податковими органами, аудиторами, банками (за необхідності) у питаннях, пов’язаних з діяльністю організації.

Вимоги:

Освіта: Вища економічна або фінансова освіта.

Досвід роботи: Не менше 5 років досвіду роботи на посаді бухгалтера, з них не менше 3 років у неприбуткових організаціях або з грантовими проектами на посаді головного бухгалтера.

Знання законодавства: Глибоке знання податкового законодавства щодо неприбуткових організацій, стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Технічні навички: Володіння програмою ведення бухгалтерського обліку (аналог 1С), впевнений користувач Excel, дистанційна робота з Google - інструментами.

Особисті якості: Висока відповідальність, уважність до деталей, вміння самостійно організувати роботу та ефективно виконувати завдання в умовах дедлайнів.

 

Умови роботи:

  • Часткова зайнятість

  • Посада головного бухгалтера є єдиною бухгалтерською позицією в організації, тому передбачається  ведення всієї бухгалтерської діяльності самостійно, без підлеглих.

  • Можливості для професійного розвитку та участі в міжнародних проектах.

Як подати заявку

Зацікавлені кандидати можуть надсилати своє резюме та мотиваційний лист на електронну адресу [email protected] 

У темі листа просимо вказати “Вакансія Головного бухгалтера - [Ваше прізвище]”.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.