bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля послуг модератора/модераторки
20.08.2024

Громадська спілка “Мережа правового розвитку” оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг модератора/ки.

Закупівля послуг відбуватиметься в рамках проєкту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який підтримується програмою «ВІДНОВА» – на шляху до місцевого, інклюзивного та прозорого процесу відновлення в Україні, запроваджений Чеською республікою.

Підрядник повинен подати пропозицію згідно з доданим Запитом ціни.

Кінцевий термін подання заявок: 27 серпня 2024 року до 19:00 за київським часом.

Період заключення контракту: до 31 грудня 2024 року.

Просимо надсилати пропозиції на пошту [email protected] з темою листа “Конкурс № PF.UKR24_LDN_25 Закупівля послуг модератора/ки” 

Просимо детально ознайомитись з умовами та вимогами: ІНСТРУКЦІЯ ЗАПИТ ЦІНИ № PF.UKR24_LDN_24.

Зони охоплення:  Зона 1 -  Миколаївська область, Зона 2 - Івано-Франківська область.

Загальні обов’язки:

  • Модерація дискусій під час круглих столів, забезпечення конструктивного діалогу між учасниками, включаючи представників органів влади, організацій громадянського суспільства (ОГС), місцевих волонтерів, громадських організацій, рад з питань ВПО та молодіжних організацій. Модератор сприяє відкритому та інклюзивному обговоренню, забезпечуючи, щоб усі учасники мали можливість висловити свої думки та пропозиції.
  • Забезпечення рівноправної участі всіх зацікавлених сторін у дискусіях, сприяння активному обміну думками та ідеями між різними поколіннями та професійними групами. Модератор підтримує атмосферу, де кожен учасник почувається почутим та залученим до процесу.
  • Координація обговорення ключових тем, таких як результати спільних зустрічей, хід розробки та оновлення стратегій відновлення та розвитку громад, а також громадські ініціативи, що реалізуються молодіжними організаціями. Модератор забезпечує, щоб обговорення було структурованим та зосередженим на важливих питаннях.
  • Підтримка атмосфери співпраці та інновацій, сприяння пошуку нових рішень для викликів, з якими стикаються громади, та об’єднання молоді та досвідчених професіоналів для спільної роботи. Модератор заохочує креативні підходи та сприяє обміну знаннями між учасниками.
  • Підсумовування результатів дискусій, формування узагальнень та висновків, що можуть бути використані для подальшої адвокаційної діяльності. Модератор відповідає за те, щоб усі ідеї та пропозиції, висловлені під час дискусій, були належним чином зафіксовані та використані для подальших дій.
  • Забезпечення згуртованого підходу до модерації круглих столів, пристосованого до унікальних потреб кожної цільової громади, з метою досягнення спільних цілей у відновленні та розвитку регіонів. Модератор гнучко адаптує формат та підхід до модерації залежно від специфіки громади та контексту дискусій.

Кваліфікаційні вимоги: 

  • Вища освіта.
  • Релевантний досвід роботи від 1 року.
  • Досвід роботи з ОГС/ОМС.
  • Досвід роботи модератором.
  • Гарні комунікаційні навички.

Для участі в конкурсі підрядник надає:

  1. Резюме.
  2. Заповнену та підписану цінову пропозицію у затвердженому ГС “МПР” форматі документа (Додаток А1. Запит ціни) у форматі PDF.
  3. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію ФОП 3-ї групу (якщо зареєстрований ФОП). 
  4. Копія документу, що підтверджує податковий статус ФОП 3-ї групу  (якщо зареєстрований ФОП).
  5. Кодекс поведінки для постачальників

Якщо учасник не зареєстрований фізичною особою підприємцем:
Просимо надати лист згоду (у довільній формі) про готовність зареєструвати ФОП 3-ї групи у разі вашого відбору.

Важливо! Якщо учасник/ця конкурсу не надасть будь-який з вищезазначених документів, його/її заявка не розглядатиметься у межах подальшої оцінки.

Щодо додаткових питань, просимо звертатись на пошту [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.