bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія менеджера проектів з активізму та кампаній
19.04.2011

Amnesty International в Україні оголошує конкурс на посаду Менеджера проектів з активізму та кампаній.

Головними обов’язками Менеджера проектів з активізму та кампаній будуть координація проектів та заходів в рамках визначених кампаній, з активізму та РR, а також розробка й впровадження базової програми із залучення та тренування активістів у всіх регіонах Україні.

Вимоги: Успішним буде кандидат, який є творчим та досвідченим менеджером проектів, що може координувати декілька проектів одночасно. Розуміє проведення кампаній як метод досягнення соціальних змін, вміє мобілізувати інших до дій та підтримувати їх. Має відмінні комунікативні здібності, вміє встановити конструктивні робочі стосунки з особами та групами різного походження. Вмотивований до дій заради дотримання прав людини, поділяє місію та цінності Amnesty International.

Детальнішу інформацію про вакансію можна прочитати тут.

Останній термін подачі заявок: 6 травня 2011 року.

Контракт: Тривалість контракту – 1 рік, травень 2011 – травень 2012, з можливістю подовження.

Будь ласка, надішліть свою заявку (letter of application), в якій необхідно вказати Ваші навички та Ваш підхід до обов’язків, та повне резюме (без фото), включаючи розмір Вашої зарплати на даний момент та розмір бажаної зарплати, на [email protected] (тема листа: AIUA CAPM). Документи (заявка та резюме) повинні бути англійською мовою.

Твердження рівності: Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування. Ми прагнемо підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівників.

Довідково

Amnesty International – всесвітній рух волонтерів та професіоналів, які виступають на захист прав людини. Ми маємо близько двох мільйонів прибічників у понад 150 країнах світу, незалежні від урядів, будь-яких ідеологій, економічних інтересів чи релігій.

Наша мета – провадити дослідження та кампанії та акції, щоб здійснювати зміни та захищати людей скрізь, де порушуються справедливість, чесність, свобода та правда.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.