bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант/консультантка по роботі з медіа та PR
13.08.2024

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає консультанта (-ку) по роботі з медіа та PR  Технічного комітету 17-ї Національної ЛГБТІ-конференції #17НК2024

Вже багато років ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» та Національний ЛГБТІ-консорціум  організовують і проводять одну з головних ЛГБТК+ подій в Україні – Національні ЛГБТІ конференції (надалі – Конференція), метою яких є всебічна робота над досягненням рівних прав та можливостей для ЛГБТІК+ людей в Україні.

Ми шукаємо людину, яка:

  • має досвід роботи в неурядових організаціях на позиції PR- та комунікаційного спеціаліста (-ки) (досвід роботи з ЛГБТІК+ організаціями буде додатковою перевагою);
  • орієнтується у темі прав ЛГБТІК+ та загалом прав людини;
  • добре розуміє роботу та має досвід співпраці з різноманітними медіа (як електронними, так і друкованими), з блогерами та іншими лідерами громадської думки, має достатню базу дружніх ЗМІ;
  • має гарні комунікаційні навички і готовність взаємодіяти зі співробітниками та партнерами, має досвід роботи в команді;
  • має хороші навички організації різноманітних публічних заходів з точки зору їх комунікаційної складової;
  • має достатній досвід написання прес-документів, таких як прес-релізи, інформаційні повідомлення, пост-релізи, аналітичні статті тощо;
  • має гарну розмовну та письмову англійську, яка достатня для вільного ведення будь-якої комунікації; вільно володіє українською мовою;
  • має навички самоорганізації та дотримується дедлайнів;
  • готова офіційно та публічно представляти інтереси Національної ЛГБТІ-конференції та ЛГБТІК+ спільнот.

Ми розраховуємо на співпрацю для досягнення таких завдань:

  1. Взаємодія з PR-персоналом партнерів та ко-спонсорів для інформування про Конференцію.
  2. Створення, належне візуальне і текстове оформлення і постійна актуалізація матеріалів Конференції та матеріалів про Конференцію українською та англійською мовами, у вигляді прес-релізів, інформаційних повідомлень, пост-релізів, аналітичних статей, тощо, для їх подальшого розміщення на ресурсах Конференції (веб-сайт Конференції, соціальні мережі Facebook, Instagram, Youtube тощо).
  3. Узгодження всіх документів та повідомлень (анонсу Конференції, анонсів про окремі івенти, пост-релізу про результати проведення, аналітичних матеріалів для ЗМІ, тощо, з Технічним комітетом і, за потреби, з ко-спонсорами/партнерами.
  4. Запрошення, проведення переговорів та комунікація з дружніми медіа, які зацікавлені в освітленні роботи Конференції, а також з іншими потенційними партнерами, які зацікавлені в участі.
  5. Проактивний збір логотипів співорганізаторів/ко-спонсорів та інших партнерів з урахуванням технічних вимог (електронний формат, параметри розділової здатності).
  6. За потреби, підготовка варіантів віртуального тла (фону) для спікерів під час онлайн трансляції (у співпраці з логістичною компанією, яка обслуговуватиме захід).
  7. Особиста присутність (фізична та/або віртуальна) на всіх івентах Конференції з метою належного їх висвітлення.
  8. Комунікація з SMM консультантом та іншими членами Технічного комітету з метою своєчасного розміщення матеріалів на веб-ресурсах Конференції до, під час та після проведення Конференції.
  9. Комунікація з дружніми медіа з метою належного освітлення роботи Конференції в них, а також щодо розповсюдження її фінальних продуктів (зокрема, Дорожньої карти-2025).
  10. Контроль за інформаційним висвітленням Конференції на предмет використання/невикористання хештеґа, неймінгу, теґів, геоміток тощо.
  11. Фотографування за допомогою власного смартфона під час заходів конференції на локації технічного бюро конференції в Києві (по можливості).
  12. Оперативний відбір фотографій та скріншотів для розміщення у відкритому доступі безпосередньо у дні Конференції для привернення уваги до неї та її спікерів.
  13. Підготовка фото- та відеозвіту — відбір із масиву фото- та відеоматеріалу найбільш характерних (вдалих) фото/відео, які можуть бути використані для ілюстрації публікацій про Конференцію (як на ресурсах Конференції, організацій Національного ЛГБТІ-консорціуму, так і на ресурсах дружніх медіа та партнерів), для  підготовки описових звітів для ко-спонсорів/співорганізаторів/партнерів, відправка їм фото- та відеоматеріалів з Конференції.
  14. Підготовка проміжного та фінального описового звіту про надані послуги за результатами виконаної роботи.

Ми пропонуємо:

  • можливість долучитися до важливих соціальних змін та команди Технічного комітету Конференції;
  • гідну оплату наданих послуг, відповідну вашому досвіду;
  • гнучкий графік надання послуг, гібридний формат роботи;
  • участь у заходах і подіях Конференції.

Перевагою буде попередній досвід роботи або співпраці з неурядовими організаціями та соціальними проєктами на ЛГБТІК+ тематику, а також досвід співпраці з різноманітними медіа.

Бажано мати ФОП ІІІ групи, але це не є обов’язковою нашою умовою.

Дедлайн подання конкурсних документів -  20 серпня, 20:00. Ми зв’яжемося тільки з тими кандидатами (-ками), які пройдуть попередній відбір, для запрошення в команду Технічного комітету Конференції.

Будь ласка, всі документи (резюме українською мовою та мотиваційного листа в довільній формі), надсилайте з поміткою «Вакансія на позицію Консультанта_ки по роботі з медіа та PR Техкомітету 17НК2024», на електронну пошту [email protected] з копією на [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.