bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер від УЖФ на відбір постачальників послуг із виготовлення відеороликів
26.07.2024

Завдання:

Виготовити серію з 15 відеороликів, які покажуть результати впровадження проєкту. Очікується, що буде створено відеоролики за різними напрямками з таких областей – Київ, Тернопільська, Харківська, Вінницька, Хмельницька, Запорізька області.

Логлайн: Історія успіху має показувати зміни, яких вдалося досягти завдяки локальним ініціативам в межах грантового компоненту проєкту «Голос жінок і лідерство - Україна», що виконуються жіночими громадськими організаціями.

Термін подання тендерних пропозицій: до 31.07.2024 до 09:00.

Технічне завдання – в Додатку 1.

Технічні вимоги до надавача послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: надавачі послуг, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи для надання послуг; мають можливість підписати супроводжуючі документи у системі електронного документообігу «Вчасно» (договір надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, кошторис до акту виконаних робіт).

Учасники тендеру надають організаторам наступні документи:

Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію про відповідний досвід Виконавця та приблизний розрахунок вартості послуг (Додаток 1);

Концепцію для одного відеоролика та робочий план із виготовлення одного відеоролика з урахуванням технічного завдання (Додаток 2).

Документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Основні критерії оцінки івідбору тендерних пропозицій:

Пропозиції будуть оцінені на основі якості послуг (40% ваги), кваліфікації команди (30% ваги) та вартості пропозиції (30% ваги).

Якість пропозиції буде оцінюватися виходячи з наступного:

  • попередній досвід подібних завдань, принаймні один подібний проєкт;
  • здатність генерувати та впроваджувати креативні ідеї, підтверджена відповідним портфоліо;
  • можливість виконання роботи у визначені часові терміни з дотриманням дедлайнів;
  • розуміння проблем ґендерної рівності.

 Тендерні процедури

Запитання щодо участі у тендері можна надсилати за електронною адресою [email protected] до 29.07.2024 року.

До участі у відборі допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення. Тендерні документи мають бути українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника тендеру та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF, а частина із портфоліо – в документі із активними посиланнями) надіслані учасником організатору тендеру до 09:00 31.07.2024 року на електронну адресу [email protected] з темою листа «Тендер_виготовлення 15 відеороликів».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їхнього подання, а саме після 09:00 31 липня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Результат тендеру буде повідомлено організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця/ів.

Додаткові погодження

Учасник тендеру бере до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.