bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант/ка з юридичних питань / Юрисконсульт
10.07.2024

ВАКАНСІЯ: Консультант(-ка) з юридичних питань/Юрисконсульт в Агенцію регіонального розвитку Хмельницької області (за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD)

 

Місце роботи: Україна, м. Хмельницький (центр міста), офіс Агенції регіонального розвитку Хмельницької області, повний робочий день.

Очікувана дата початку: 01 серпня 2024 року.

Форма працевлаштування: основне місце роботи, строковий трудовий договір (29 місяців), випробувальний період – 3 місяці.

Підґрунтя

Агенція регіонального розвитку Хмельницької області (далі – Агенція) – неприбуткова установа, утворена з метою ефективної реалізації державної регіональної політики в Хмельницькій області.

Агенція у співпраці з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, університетами та дослідницькими організаціями, бізнес середовищем, професійними та громадськими організаціями ініціює, розробляє та реалізовує проєкти регіонального та місцевого розвитку, які покращують якість життя мешканців Хмельниччини та посилюють економічний потенціал регіону.

Фейсбук-сторінка Агенції:

https://www.facebook.com/KhmelnytskyiRegionalDevelopmentAgency/

Протягом наступних 30 місяців Агенція впроваджуватиме заходи в межах грантової підтримки, отриманої від Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD (далі – проєкт UCORD*).

 

Обов’язки:

  • юридичний супровід укладання господарських, цивільних договорів;
  • супровід внутрішньої діяльності Агенції, а саме підготовка: протоколів загальних зборів, довіреностей, наказів, кадрової документації тощо;
  • ведення реєстрів договорів;
  • ведення переговорів з контрагентами;
  • підготовка листів, відповідей, запитів в органи державної влади та місцевого самоврядування (за потреби);
  • участь у підготовці та оновленні внутрішніх політик та процедур Агенції;
  • впровадження та підтримка процесів щодо правильного збору, обробки та зберігання персональних даних (за потреби);
  • організація та проведення закупівель товарів, робіт та послуг (за бюджетні кошти, власні кошти та/або грантові кошти);
  • надання консультацій, юридичних висновків для працівників різних підрозділів Агенції;
  • виконання інших, необхідних для роботи Агенції завдань.

 

Вимоги до кандидата(-ки):

  • вища освіта юридична;
  • досвід роботи від 1 року на посаді юриста;
  • знання господарського, цивільного, земельного, трудового, податкового права;
  • юридична та лінгвістична грамотність;
  • уважність, уміння одночасно вести кілька проектів;
  • упевнений користувач ПК — Word, Excel;
  • володіння англійською мовою буде вважатися перевагою.

 

Для участі у конкурсі просимо надіслати до 21 липня 2024 року на електронну скриньку [email protected] резюме у довільній формі, яке демонструє досвід та навички кандидата(-ки), та короткий мотиваційний лист.

Прохання вказувати бажаний рівень заробітної плати в резюме.

У темі листа зазначте назву вакансії.

Відібрані кандидати(-ки) будуть запрошені на коротку співбесіду з конкурсною комісією Агенції регіонального розвитку Хмельницької області. 

 

 

*Проєкт UCORD, зосереджується на трансформації організаційних структур агенцій регіонального розвитку у 6 пілотних областях України (Хмельницькій, Сумській, Тернопільській, Вінницькій, Одеській та Волинській), а також розбудові їх спроможностей задля утвердження їх ролі провідників та фасилітаторів відновлення, здатних визначати регіональні пріоритети та формувати партнерства для розробки та втілення проектів, які сповна реалізовують потенціал регіонів.

Проєкт втілюється за підтримки Швейцарії компанією NIRAS Sweden AB. Наразі проєкт UCORD перебуває у своїй першій фазі, яка розпочалася у грудні 2022 р., та триватиме до листопада 2026 року. Всього проєкт розрахований на три 4-річні фази загальною тривалістю 12 років.

Метою проєкту UCORD є сприяння скоординованим діям з відновлення та злагодженого регіонального розвитку з боку громадян, бізнесу і органів влади, що у свою чергу покращує якість життя людей, зміцнює стійкість суспільства, мир та соціальну згуртованість в Україні.

Фейсбук-сторінка проєкту UCORD: https://www.facebook.com/UCORDproject

LinkedIn-сторінка проєкту UCORD: https://www.linkedin.com/company/ucord-project

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.