bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Катерина Нейрановська: «Особиста наполегливість повернула мені бажання йти обраним шляхом»
07.02.2020

Катерина Нейрановська (35 років, м. Київ) після початку війни на сході України переїхала до столиці і здійснила свою мрію – відкрила приватну школу з вивчення іноземних мов LINGUA STREET CENTRE. Історію Катерини читайте на порталі ГУРТ.

***

Із першого дня самостійного усвідомлення реальності зрозуміла, що моя місія в житті – постійно навчатися новому та навчати інших. Тож із вибором сфери діяльності жодного сумніву не було – я стала педагогом.

Як і для багатьох випускників педагогічних вишів, моїм першим робочим місцем була звичайна загальноосвітня школа, в якій я навчала дітей англійської та німецької. Кожен досвідчений педагог знає, як нелегко залишатися самостійною всесторонньо розвинутою особистістю з бажанням постійного навчання, працюючи в державній середній школі. Але наявність власних дітей змушувала мене принижувати свою індивідуальність до тих пір, поки на нашу землю не прийшла війна, яка впродовж доби змінила звичайний уклад життя.

Опинившись в столиці, я вирішила не просто наполегливо працювати, а кардинально змінитися у напрямку вільного розпорядження своїм робочим часом, думками, мріями, планами та коштами.

Я вирішила відкрити приватну школу з вивчення іноземних мов LINGUA STREET CENTRE. Стартовим капіталом був переважно капітал інтелектуальний, а також невелика матеріальна допомога щирих людей.

На сьогодні студенти Школи вивчають англійську, німецьку, китайську та іспанську мови. Переважна більшість учнів часто отримують міжнародні сертифікати, які підтверджують високий рівень знань. У закладі є окрема програма допомоги дітям із вадами здоров’я, яка повертає їм віру в себе.

Зараз у мене працює вісім викладачів різного рівня та кваліфікації, двоє з яких є нерезидентами України та взагалі не говорять українською. Вони сумлінно виконують свої обов’язки й докладають значних зусиль, які я намагаюся достойно оцінити.

Наполегливо працюючи, я зрозуміла, що професійного володіння справою для успішного ведення бізнесу замало, оскільки необхідні знання в сфері підприємницької діяльності. Відвідавши тренінг «Розпочни свій бізнес», мені вдалося систематизувати свої знання та зрозуміти ті чинники, використання яких допоможе в подальшому вийти на новий рівень розвитку у сфері надання освітніх послуг.

На шляху до успіху я постійно переживала «страх невдачі» та «ризик поразок». Іноді відчувала в голові «вакуум професійних знань із підприємництва». Але тільки особиста наполегливість, щира допомога рідних, близьких і просто небайдужих, в тому числі лекторів тренінгу «Розпочни свій бізнес», повернули мені бажання йти обраним шляхом.

Від себе хочу порадити: займайтеся справою, яка приносить вам задоволення; будьте максимально чесними з собою та співробітниками, а з клієнтами – ще й поблажливими; кожного дня шукайте нові знання; не бійтеся змінювати світ та себе; займайтеся благодійністю.

Рецепт успіху опублікований у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці у співпраці з Ресурсним центром ГУРТ за фінансування уряду Данії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.