bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Родина та родинні цінності
19.12.2017

Матеріал опубліковано в рамках серії публікацій, присвячених історіям успіху учасників 6-ї Всеукраїнської школи самодопомоги, яка проводилася за підтримки Ресурсного центру ГУРТ. 

***

Група самодопомоги «Родина та родинні цінності» була створена в Києві на базі волонтерського центра реабілітації ветеранів АТО та їхніх сімей. Модераторами группи є ГО «Україна.Воля.Життя» та Спілка ветеранів АТО Подільського району.

Загальний збір групи самодопомоги відбувся на території «Воля до гідного життя». В групі самодопомоги взяли участь родини ветеранів АТО: поділитися думками та емоціями приїхали сімейні пари, у яких за плечима довге життя. Нам не потрібно було збирати довго цю групу, тому що кожен хоче поповнити скарбничку свого життєвого досвіду, зрозуміти, як вийти з ситуації, яку піднесе їм доля.

Ні для кого не секрет, що поряд з проблемами, пов’язаними з працевлаштуванням, фізичним та психічним відновленням, стоїть таке важливе питання як сімейне щастя. Ніде і ніколи не буде щасливої країни, якщо страждає сім’я.

Дуже доречними були жваві історії людей про те, як вони впоралися з різними негараздами, що супроводжували їх протягом сімейного життя. Учасники групи самодопомоги поділилися своїм досвідом сімейного щастя - «як не вигоріти протягом сімейного життя» - з хлопцями, які повернулись з зони АТО. Більш досвідчені учасники групи розповіли секрети мудрості молодим парам, яким ще багато треба пройти на своєму довгому життєвому шляху. Поки тривали курси школи самодопомоги «Сім’я и сімейні цінності», учасники навчилися друг у друга терпінню і взаєморозуміння один до одного.

В завершення дня всі учасники групи, отримавши масу корисної інформації, з хорошим настроєм роз’їхались по домівках. Усі учасники дуже вдячні за те, що отримали змогу взяти участь в Школі самодопомоги та навчилися розкривати очі хлопцям та дівчатам, які повернулися із зони бойових дій.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.