bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Алевтина Рекрученко: «Моя місія – допомагати людям зберігати та примножувати їхнє здоров’я»
07.09.2015

Портал ГУРТ презентує наступну історію успіху підприємниці, підтриманої Ресурсним центром ГУРТ у 2014-2015 рр. Цього разу читайте про Алевтину Рекрученко, котра брала участь у проекті «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Детальніше про досягнення пані Алевтини читайте нижче.

***

Лікарка Алевтина Рекрученко має приватний гомеопатичний кабінет. Її діяльність спрямована на лікування широкого спектру хвороб, а також профілактику захворювань у дітей та дорослих. У своїй роботі вона приділяє багато уваги проведенню просвітницької роботи щодо ведення здорового способу життя та покращення його якості.

«Здоров’я – це найбільший скарб, але на жаль, люди починають його цінувати лише тоді, коли воно погіршується. Саме тому я надаю перевагу профілактичному напрямку в медицині. Гомеопатія дає можливість безпечно та ефективно допомагати багатьом категоріям пацієнтів – від вагітних жінок та немовлят до людей похилого віку, а також пацієнтам з алергічними та хронічними захворюваннями, непереносимістю фармакологічних ліків», – розповідає лікарка.

Пані Алевтина багато років була лікарем-ординатором в одній із лікарень Чернігова. Працюючи в стаціонарі терапевтом, вона отримала величезний досвід роботи. «Призначаючи внутрішньовенні ін’єкції, інфузії та фізіотерапевтичні процедури, я бачила, що в багатьох випадках лікування приносило, на жаль, тимчасовий ефект, і через деякий час хворі знову повторно госпіталізувалися. Вже тоді я зрозуміла, що мені дуже хочеться займатися саме профілактикою хвороб», – згадує Алевтина.

Паралельно з роботою в стаціонарі вона продовжувала займатися гомеопатією як хобі. Протягом майже 10 років лікарка порівнювала гомеопатію з фармакологією, однак боялася залишити стабільну посаду терапевта.

«Перебуваючи на Конгресі гомеопатів України та спілкуючись в колі однодумців, я відчула своє покликання – допомагати людям зберігати та примножувати здоров’я, вчити їх бути здоровими! Тож із Конгресу я повернулася з твердим рішенням про відкриття власної справи. Тоді я подала документи на отримання ліцензії в Міністерство охорони здоров’я і через деякий час отримала її», – розповідає про початок свого підприємництва Алевтина.

Але розпочавши ведення бізнесу, лікарка зрозуміла, що їй дуже не вистачає практичних знань у законодавчій сфері, бухгалтерському обліку, плануванні. «Я зовсім нічого не знала про маркетинг, просування послуг та презентацію свого бізнесу. Але мені дуже пощастило! Я потрапила на тренінги Ресурсного центру ГУРТ «Розпочни свій бізнес» та «Вдосконалюй свій бізнес», де отримала необхідні практичні знання. Я навчилася планувати, вираховувати собівартість своїх послуги, отримала конкретні шляхи з малобюджетного просування бізнесу», – констатує Алевтина.

Після тренінгів у межах проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги, Алевтина створила сторінку свого бізнесу в соціальній мережі та запустила власний сайт: «Я з подивом помітила, що після тренінгів моя самооцінка підвищилася, дохід виріс, мене почали запрошувати на інтерв’ю для обласного радіо й телебачення. Отримані на тренінгах знання стимулювали рухатися далі». Поки пані Алевтина працює в гомеопатичному кабінеті одна, проте мріє про створення гомеопатичної клініки.

Хочете ефективніше розвивати свій бізнес?

Користуйтеся Довідником підприємця на порталі ГУРТ

Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» покликаний допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

Контакти

Коментарі

Віктор Клименко   3123 дні тому   #  

Пані Алевтино, моя дружина також цікавиться гомеопатією й думає над відкриттям власного гомеопатичного кабінету. Дякую за Ваші поради.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.