bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжна організація «Арт-МОСТ»: «IT допомогли нам стати успішними»
03.04.2015

Молодіжна організація «Арт-МОСТ» створена в травні 2012 року і, в основному, складається з творчої молоді Дніпропетровська. Все почалося з невеликої групи студентів, які бажали творити і ділитися талантами з іншими. Ідея створювати щось прекрасне своїми руками почала залучати в організацію все більше і більше молоді, що згодом переросло в потужний загальноміський рух. Рушійний фактор організації – саморозвиток творчого і будь-якого іншого гарного потенціалу в молоді.

На самому початку шляху організація «Арт-МОСТ» зіштовхнулася з труднощами, як досягти більшої кількості молоді. У мегаполісі це проблема. Тож ми створили свій сайт, акаунти в соцмережах і канал на YouTube. Це те мале, як нам здавалося, що ми могли зробити для своєї реклами і розкрутки. Як же IT допомогли стати нам успішними? Цей рецепт простий! Бажання послужити людям своїми талантами + креативна ідея + соцмережі = успішна реклама та розкрутка.

Основа наших проектів – креативні та унікальні ідеї. Завдяки соцмережам про нас дізналися в інформаційному агентстві «Міст-Дніпро» й запросили нас на інтерв’ю, скликали міські телеканали і газети. Нас почали впізнавати в місті. Наші проекти висвітлюються в ЗМІ, ми беремо участь у прес-конференціях і телевізійних передачах. Ми не платимо за рекламу, при цьому відомі в місті та за його межами.

Сьогодні «Арт-МОСТ» налічує понад 30 активістів. Ми організовуємо флешмоби, арт-проекти, фотовиставки, знімаємо відео-новини, беремо участь у міжнародних проектах і не припиняємо розвивати інші напрямки.

Проблемою при використанні соцмереж було те, що ми не дооцінили ці ресурси і довірили створення аккаунтів ненадійним людям. Наша порада – довіряйте перевіреним адмінам. Мінус такого досвіду – ми втратили розкручені аккаунти, не зумівши їх відновити. Рекомендуємо лідерам на початковому етапі самим створювати й адмініструвати інтернет-ресурси, тому що в подальшому це може зробити вашу організацію впливовою! 

***

Історія бере участь у конкурсі «Використання ІТ-інструментів у діяльності ГО: рецепти успіху», що проводить Корпорація Microsoft у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ.

Контакти

  • Бекмурзін Георгій
  • член правління МГО «Арт-МОСТ»
  • [email protected]
  • 093 897 55 43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.