bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр Поділля-Соціум шукає партнерів та партнерок з 4 регіонів України
04.08.2019

Центр Поділля-Соціум шукає партнерів та партнерок з 4 регіонів України (Миколаївська, Донецька, Одеська та Житомирська область). 

 

Проект “Медійна грамотність для людей поважного віку” є ініциативою ГО «Центр Поділля-Соціум» та спрямований на розвиток навичок критичного мислення людей поважного віку через навчання їх медійної грамотності.

Обов’язковою умовою є участь з кожного регіону команди з 3-х людей (2-х людей, що представляють громадську організацію та 1-єї людини, що працює в бібліотеці). Важливою умовою є наявність підтвердженого попереднього досвіду роботи з людьми поважного віку.

Проектом передбачено:
- Проведення 3-денного тренінгу у Вінниці (підготовка учасників та учасниць в якості практичних тренерів з медійної грамотності)
- Проведення партнерами та партнерками проекту самостійних тренінгів з медійної грамотності та критичного мислення для людей поважного віку (у період жовтень-грудень) 
- Проведення дослідження у регіонах реалізації проекту, з метою розуміння реального рівня медійної грамотності людей поважного віку 
- Проведення у містах проекту креативних заходів спрямованих на привернення уваги до проблеми маніпуляції серед людей поважного віку

Що ми пропонуємо: 
- Практичне, фахове навчання з медійної грамотності від кращих експертів та експерток
- Розроблені практичні посібники та програми для тренінгової роботи
- Допомогу у проведенні заходів в рамках проекту (експертну, організаційну, фінансову)

Для участі у відборі необхідно до 20 серпня надіслати лист зацікавленості на електронну адресу організації [email protected]. У листі просимо коротко зазначити: 
- Інформацію про громадську організацію (рік створення, місія)
- Попередній досвід роботи з людьми поважного віку (обов’язково)
- Інформацію про потенційних учасників та учасниць (ПІБ, посада, контакти, в т.ч. посилання на сторінку у соціальних мережах)
- Контакти організації (сайт, посилання на сторінку в соціальних мережах, контактні телефони)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.