bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук партнерів в м. Дрогобич
31.01.2019

Громадська організація «Громадська ініціатива Галичини» запрошує до співпраці інші громадські об'єднання або активістів  для проведення навчальних та інформаційних заходів у м. Дрогобич.

1. Мета проекту

Підвищити рівень розуміння громадськістю, зокрема учнівською молоддю, значення корупції та сприяти формуванню у неї анткорупційної свідомості та поведінки через проведення навчальних та інформаційних заходів в школах та закладах середньої спеціальної освіти м. Івано-Франківськ та м. Дрогобич: 

- Сприяти розвитку знань учнів старших класів загальноосвітніх шкіл та студентів закладів середньої спеціальної освіти м. Івано-Франківськ та м. Дрогобич про корупцію та набуття ними навичок запобігання корупції.

- Сприяти формуванню в учнівської молоді антикорупційної свідомості та посилити її мотивацію для відкидання недоброчестності у повсякденному житті. 

- Інформувати молодь та громадськість про важливість формування цінностей доброчесності у сіспільстві для боротьби з корупцією та запобігання їй.

2. Деталі проекту

Для реалізації мети проекту заплановано низку заходів в містах Івано-Франківськ та Дрогобич:

- дводенний тренінг для молодіжних працівників

- модулі Антикорупційного уроку та відкриті воркшопи

- активна інформаційна діяльність

- форум

3. Відбір парнера у м. Дрогобич 

Відбір парнерської організації проводиться на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити аплікаційну форму (Додаток 1) та надіслати її на пошту [email protected]. В темі листа зазначте наступне: Парнер.Назва організації. Дедлайн подачі аплікаційної форми 15 лютого 2019 року. Заявки подані після зазначеного терміну не будуть розглянуті.

Учасники конкурсу будуть повідомлені письмово про результати відбору, які будуть оголошені не пізніше 10 березня 2019 року. 

Для уточнення будь-якої інформації надсилайте письмові запити на почту [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.