bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запроси проект «Будуємо Україну разом» (БУР) у своє місто
02.11.2018

39 міст запросили БУР до себе і незворотньо змінилися! Не віриш, що твоє місто має невикористаний потенціал? Влаштуй волонтерський освітній табір БУР у своєму місті і переконайся, що твоє місто повне однодумців, які готові долучатися до процесу змін!

БУР - це волонтерський проект, під час якого у ваше місто приїжджає 50 молодих людей з цілої України та закордону і спільно з місцевою молоддю займаються корисним дозвіллям: допомагають з ремонтом потребуючим сім’ям, створюють молодіжні центри та громадські простори, малюють мурали та займаються саморозвитком. Ми – спільнота волонтерів, яка налічує вже понад 1500 молодих людей з усієї України та світу. Ми беремо на себе відповідальність та досліджуємо невідомі куточки України.

Якщо ти готовий змінювати своє місто та допомагати досліджувати його українській молоді – заповнюй цю анкету! Деталі про зголошення та проект також можна знайти там - goo.gl/XA3ruH
Дедлайн на подачу заявки - 25 листопада.

#БУР ставить собі за ціль активізувати локальні громади, а особливо молодь в них. За чотири роки роботи бачимо, ми відвідали 42 міст та створили по Україні понад 12 молодіжних центрів. Відчуваємо, що створення в місті таких просторів, як ВІЛЬна ХАта для проактивних людей тягне за собою і активізацію громади міста в цілому.

Саме тому ми пропонуємо вам, друзі з невеликих українських міст, неймовірну нагоду – запросити БУР у своє місто та стати координаторами нашого волонтерського табору у 2019 році!


Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.