bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пропозиції до складу конкурсних комісій з розгляду програм, розроблених ВГО ветеранів
27.03.2018

До складу конкурсних комісій мають право долучитися представники громадських об’єднань ветеранів, інших інститутів громадянського суспільства та наукових установ, які мають відповідний досвід роботи та кваліфікацію. Дедлайн -  6 квітня 2018 року.

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 р. № 156, Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049, та з метою ефективного використання бюджетних коштів у 2018 та 2019 роках, що спрямовуються на фінансову підтримку всеукраїнських громадських об’єднань ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та жертв політичних репресій, Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції оголошує про надання пропозицій до складу:

  1. Конкурсної комісії з розгляду програм (проектів, заходів), розроблених всеукраїнськими громадськими об’єднаннями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році;
  2. Конкурсної комісії з розгляду програм (проектів, заходів), розроблених всеукраїнськими громадськими об’єднаннями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році;

До складу конкурсних комісій мають право долучитися представники громадських об’єднань ветеранів, інших інститутів громадянського суспільства та наукових установ, які мають відповідний досвід роботи та кваліфікацію.

Особи одночасно мають право бути членами конкурсної комісії на 2018 та 2019 роки.

Не може бути членом конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу у 2018 році.

Заяви про участь у конкурсних комісіях подаються письмово у довільній формі, в якій обов’язково  зазначається наступна інформація:

– заяву про відсутність конфлікту інтересів;

– прізвище, ім’я та по батькові заявника;

– повне найменування громадського об’єднання ветеранів, іншого інституту громадянського суспільства чи наукової установи, який представляє заявник;

– місце роботи та посаду;

– коротка біографічна довідка із зазначенням наявності відповідної кваліфікації та досвіду роботи;

– підпис заявника.

Заяви, в яких не буде викладені, або викладені не в повній мірі зазначені вище пункти, розглядатися не будуть.

Заяви прохання направляти поштою за адресою: пров. Музейний, 12, 
м. Київ, 01001, та на електронну адресу: [email protected] або [email protected],  тел. (044) 281-08-44.

Для участі у конкурсній комісії на 2018 та 2019 роки заяви подаються окремо.

Заяви для участі у конкурсній комісії щодо надання фінансової підтримки на 2018 рікприймаються до 16 год. 6 квітня 2018 року.

Заяви для участі у конкурсній комісії щодо надання фінансової підтримки на 2019 рікприймаються до 16 год. 25 травня 2018 року.

Дата та місце проведення рейтингового голосування для включення до складу конкурсних комісій буде оголошено додатково.

Увага! Проведення конкурсного відбору реалізується згідно з оновленням законодавства щодо фінансування  всеукраїнських НУО, що опікуються правами ветеранів.

Контакти

  • 044 281 08 44
  • Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників АТО
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.