bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Центр громадянських ініціатив «Ми разом» шукає партнерів у Львові
15.12.2017

ГО «Центр громадянських ініціатив «Ми разом» в рамках своєї діяльності та з метою проведення культурно-просвітніх заходів для нечуючих дітей з інвалідністю Донецької та Луганської областей, організовує екскурсійну поїздку у місто Львів на Різдвяні канікули.

Мета поїздки: Познайомити дітей зі Львовом, з історією та культурою міста, з Різдвяними традиціями. Розширити кругозір дітей, викликати прагнення до розвитку, вивчення своєї історії, пробудити в них  патріотизм та любов до України. Познайомити дітей з їх однолітками, що також мають вади слуху і  мешкають у Львові.

Дати поїздки: В період з 08.01.2018 року по 12.01.2018 року. 

Для кого це: нечуючі діти віком від 7 до 18 років з Краматорська, Костянтинівки, Сватового, Северодонецька.

Пропонуємо долучитися до благодійного проекту та виступити Партнером цього заходу. Можна надати допомогу з організацією  транспортування, проживання  та харчування, з створення екскурсійної програми для дітей під час перебування у Львові. Організатори  з вдячністю висвітлюватимуть на  сторінках в інтернеті соціально-орієнтовну позицію Партнерської організації щодо дітей з інвалідністю, а також внесок в підтримку та розвиток дітей, які в силу обставин потерпають від бойових дій на Сході України.

Контакти

  • (066)755-48-60 Наталія Букіна
  • ГО «Центр громадянських ініціатив «Ми разом»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.