bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До 4 вересня відкрито набір партнерів програми Британської Ради в Україні «Активні громадяни»
31.08.2016

Британська Рада запрошує громадські організації, благодійні фонди, молодіжні об’єднання, державні університети взяти участь у відкритому конкурсі програми «Активні громадяни» і стати частиною великої партнерської мережі на 2016-2017 роки!

Проект передбачає проведення у майстер-класів для фасилітаторів (представників організацій, які проводитимуть тренування активних громадян), участь найкращих фасилітаторів у національних та міжнародних семінарах з підвищення кваліфікації, здійснення національних та міжнародних навчальних візитів активних громадян до інших країн-учасниць проекту.

Партнерами проекту можуть бути виключно організації. Заявки від фізичних осіб не прийматимуться.

Якщо ви хочете зробити внесок у розвиток українського суспільства й отримати більше знань про те, як допомагати місцевим активістам створювати проекти соціальної дії, заповніть форму до 24 години неділі, 4 вересня, за посиланням. Конкурс відкритий для нових організацій, а також для тих, що раніше на нього подавалися.

Потенційні партнери проекту мають надати для роботи в проекті принаймні двох фасилітаторів, для яких Британська Рада проведе 01-05 жовтня 2016 року підготовчий майстер-клас «Активних громадян». У подальшому партнер повинен надавати підтримку фасилітаторам у проведенні локальних тренінгів активних громадян.

Результатом тренінгів в локальних громадах повинні бути проекти соціальної дії направленні на покращення життя громади. Ці проекти повинні координуватися та підтримуватися партнером.

Британська Рада здійснюватиме часткове фінансування обраних проектів. Їхнім пріоритетним напрямком є сприяння міжкультурному діалогу в межах країни, побудова відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, розвиток громад та соціальну активність.

Інформацію про критерії відбору можна знайти на сайті Британської Ради.

Детальніше про програму читайте тут: www.britishcouncil.org.ua/active-citizens

 У разі виникнення запитань, звертайтеся, будь ласка, до Олександри Білязе за електронною адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.