bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримайте PostPlay театр
01.08.2016

PostPlay театр — мистецька дискусійна платформа, на якій будується майбутнє. Залишилось лише забезпечити хоч відносно комфортні умови та належне матеріально-технічне обладнання.

Якщо ви хоч інколи замислюєтесь над тим «Як можна зробити світ кращим»?, вас потішить думка, що це досить просто – допомогти новому київському театру «PostPlay театр», який знаходиться у приміщенні колишньої стрічкової фабрики на Подолі. Чому саме йому? Бо це унікальне об’єднання творчих одиниць, що менш ніж за рік створили театр на 100 квадратних метрах не пристосованої для життя території і продовжують формувати тренд сучасного українського некомерційного театру. Які більшість культурних ініціатив, цей проект на натхненні і теплі сердець його ініціаторів.

Вистави «PostPlay театр» так само антигламурно щирі – про війну на Сході, переселенців, «ввічливих чоловічків», любов, партіотизм і демократію. Власне, про все те, що є в нашому житті і про те, чого (не) мало б бути. Інколи під час вистави глядачі і актор міняються місцями і тоді справедливо запитуєш – хто тут справжній? Справжні всі – ті хто дивиться і ті, хто грає, ті хто ремонтує дах над сценою і ті, хто замість квитків за перегляд дає гроші на розвиток театру. PostPlay театр — мистецька дискусійна платформа, на якій будується майбутнє. Залишилось лише забезпечити хоч відносно комфортні умови та належне матеріально-технічне обладнання.

За останні кілька днів за підтримки друзів і однодумців зібрано 5960 гривень, що для незалежного театру  майже 20% від необхідної суми на ремонт того самого даху, 85% котла-булер’яна для опалення глядацької зали або 23% на установку парового опалення всіх приміщень. А ще це 60% на постановку камерного спектаклю; 30% від витрат на проведення  міні-фестивалю; 6% на проведення великого фестивалю; 49% від суми, необхідної для здійснення лабораторії молодої режисури…

Тому ми продовжуємо збір коштів на потреби/умови для того, щоб ми восени і взимку мали де цікаво поговорити про важливі речі, поставити одне одному питання і подивитись гостросоціальні вистави, яких немає в жодному іншому театрі. Якщо ви дочитали до цього рядка, значить, наступна інформація саме для вас.

Карта Приват Банка: 5168 7556 1096 0052 Гуменний Денис Віталійович

Про усі надходження та їх використання і наступні вистави ми, звичайно ж, інформуватимемо. І, як завжди – люди, ви неймовірні! Вдячні завжди за вашу підтримку – і матеріальну, й інформаційну.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.