bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма з посилення регіональних організацій та ініціатив у сфері внутрішнього переселення (1 етап)
25.04.2016

Ресурсний центр допомоги вимушеним переселенцям розпочинає підготовку Програми посилення регіональних організацій та ініціатив, які працюють у сфері захисту прав та надання допомоги ВПО (далі - Програма). Запрошуємо до участі у першому етапі проекту регіональні організації різних напрямків роботи (надання гуманітарної, консультаційної, правової допомоги, інш.), які зацікавлені в організаційному розвитку, вже мають досвід роботи у сфері захисту прав ВПО та можуть сформулювати свої потреби у розвитку. 

Ресурсний центр має досвід розбудови коаліцій у Києві і має на меті посилення регіональних організацій, консолідацію зусиль та обмін досвідом у сфері захисту прав ВПО.

Для участі у першому етапі Програми, який включає в себе збір та аналіз потреб регіональних організацій, знайомство та налагодження зв’язків з потенційними учасниками, необхідно заповнити форму за посиланням, щоб ми могли зв’язатися з Вами. 

Заповнити анкету до 22.05.2016 (включно) 

Запорука якісного функціонування організацій, ініциатив, особливо тих, які мають недовготривалий досвід роботи, є сталий організаційний розвиток. Події 2013-2014 рр. дали великий поштовх для кількісного та якісного розвитку громадського суспільства. Бажання допомагати людям, привносити суспільні та державні зміни стали найсильнішою мотивацією створення багатьох організацій та ініціатив.

Передбачається, що така Програма посилить спроможності організацій, а саме сприятиме:

  • розвитку регіональних організацій та посиленню спроможності надавати кваліфіковану допомогу ВПО на засадах захисту прав людини та демократії; 
  • посиленню співпраці серед регіональних організацій для спільного вироблення механізмів вирішення проблем; 
  • будуванню діалогу серед громадських організацій, місцевою владою, покращуючи ефективність їх співпраці та спроможність регіональних організацій впливати на політику та прийняття рішень на регіональному рівнях;
  • обміну досвідом та поширенню найкращих практик.

Вся отримана персональна інформація вважається конфіденційною та залишиться виключно в межах цього дослідження.

Ресурсний центр допомоги вимушеним переселенцям (РЦ) є коаліцією 9 громадських організацій та Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини. Головною метою РЦ є ефективне поєднання зусиль організацій у вирішенні проблем внутрішньо переміщених осіб.

Контакти

  • Ресурсний центр допомоги вимушеним переселенцям
  • Наталя
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/pereselentsam/
  •  http://pereselennya.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.