bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська рада з гендерних питань запрошує до співпраці
11.04.2016

11 квітня 2016 р. відбулося засідання Громадської ради з гендерних питань.

Захід пройшов у співпраці з Національним демократичним інститутом (NDI).

Громадська рада з ґендерних питань є постійно діючим органом, який буде узагальнювати інформацію щодо існуючих в Україні програм підтримки ґендерної рівності у різних сферах, а також сприяти розробці спільної стратегії діяльності МФО «Рівні можливості», громадського сектору, експертного середовища та міжнародних організацій. Це дозволить покращити координацію роботи та уникнути дублювання діяльності в одних сферах та прогалин – в інших, і, зрештою, зробити зусилля з подолання нерівності жінок і чоловіків більш ефективними та стратегічно спрямованими.

Координатором Громадської ради з ґендерних питань стала Лариса Кобелянська.

На початковому етапі роботи Громадської ради її завданнями стануть створення мапи ґендерних програм, а також формування календарного плану подій на 2016 рік на основі поточних програм та ініціатив організацій-учасників. Крім того, Громадська рада має на меті розробити комплексну методологію ґендерної оцінки законодавчих актів.

Неурядові організації, що працюють в сфері досягнення ґендерної рівності в Україні, запрошуються до співпраці!

Членами Громадської ради з ґендерних питань стали: I stay in UA, ВБО «Конвіктус-Україна», ВГО «Комітет виборців України», ВГО «Жіночий консорціум України», ГО «Ла Страда-Україна», ГО Інститут масової інформації, Інформаційно-консультативний жіночий центр, Київський інститут гендерних досліджень, Ліга жінок-виборців України «50/50», МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», МГО «Школа рівних можливостей», Всеукраїнське антидискримінаційне об’єднання «Гендерна обсерваторія», Міжнародна організація HealthRight International (Право на здоров’я), Міжнародна Фундація Виборчих Систем (IFES), Міжнародний республіканський інститут (IRI), Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД), Національний демократичний інститут (NDI), ООН Жінки, Офіс Ради Європи в Україні, Посольство Канади в Україні, Представництво фонду ім. Г. Бьолля в Україні, Представництво Фрідом Хаус, Інк. в Україні, Проект «Гендерне бюджетування в Україні», Проект «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), Спілка жінок України, Український Жіночий Фонд та Фонд народонаселення ООН.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.