bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Світ добрих людей» запрошує підтримати соціальний проект
02.04.2016

Одеська громадська організація «Світ добрих людей» запрошує підтримати соціальний проект, спрямований на допомогу людям, які перебувають у скрутному становищі.

Соцільний проект «Світ добрих людей» здійснюється за допомогою створення та реалізації некомерційної платформи Dobroua.com. Це сайт, створений людьми, які давно допомагають тим, хто потрапив у біду і знають як складно не помилитися у виборі реципієнта. Відмінною рисою Dobroua.com є простота і доступність: на сайті всього три категорії користувачів, які взаємодіють між собою:

  • Ангел - людина, яка має бажання і можливість допомогти матеріально тим, хто її потребує.
  • Волонтер - покликання для тих, хто готовий допомагати нематеріально (наприклад, перевіряти інформацію за проханням про допомогу в своєму місті, передавати непотрібні речі і т.д.)
  • Потрібна допомога - розділ для тих, кому потрібна допомога.

Добро

Головна мета проекту - об’єднати добровольців з числа активних людей для надання допомоги (матеріальної, соціальної, психологічної, побутової та іншої) потребуючим людям. Таким чином, Dobroua.com покликаний актуалізувати кращі моральні якості учасників соціального проекту - доброту, співчуття, діяльну допомогу і підтримку тих, хто сьогодні опинився у важкій життєвій ситуації і не може впоратися власними силами.

Очікувані результати:

  •  в короткостроковій перспективі - залучення суспільної уваги до проблем людей, що оточують нас; надання матеріальної та нематеріальної допомоги тяжкохворим та соціально незахищеним верствам суспільства;
  • в довгостроковій - збільшення збору коштів і кількості учасників-меценатів шляхом охоплення більш широкої аудиторії .

На сьогодні до проекту вже встигли долучитися 55 людей, які мають бажання і можливості допомагати людям, а також ними було надано матеріальну допомогу хворим і потребуючим людям у розмірі приблизно 10 тыс. грн.

Проект стартував нещодавно і тому дуже потребує інформаційної та ресурсної підтримки небайдужих громадян. 

Контакти

Коментарі

Крупеня Валерий   3038 днів тому   #  

Здравствуйте!
Посмотрел ваш сайт и сразу хочу сделать замечание: почему на сайте не установлены кнопки соцсетей с возможностью делится новостями сайта? Основной трафик (посетители) сейчас на сайты приходит из соцсетей и поисковиков!!! Срочно установите на сайт кнопки соцсетей с возможностью делиться новостями сайта в соцсети!

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Иоанно   3037 днів тому   #  

Валерий, спасибо большое! Очень правильное замечание. Теперь на сайте появилась возможность делиться новостями.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.