bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зміцнення демократії в Україні за допомогою розвитку громадянської освіти молоді
05.02.2016

В рамках проекту «Зміцнення демократії в Україні за допомогою розвитку громадянської і політичної освіти молоді» ми звертаємося до українських организацій, які працюють з молоддю, і зацікавлені у партнерстві з німецькими колегами.

У межах проекту було видано двомовну німецько-українську брошуру з результатами проекту. Мета двомовної брошури - представлення результатів проекту та коротка презентація організацій по роботі з молоддю з Німеччини і України, які зацікавлені в потенційному співробітництві. Ми пропонуємо Вам заповнити прикладений контактний формуляр і коротко представити нам основні напрямки діяльності Вашої організації (не більше 3-4 речень).

У разі зацікввленості просимо Вас відправити заповнений формуляр до 12 лютого 2016 року на електронну адресу координатора проекту «Ми можемо більше!» Ірини Бухаркіної [email protected]

Проект «Ми можемо більше!» був реалізований в 2015 році Німецько-Російським Обміном спільно з Агентством розвитку освітньої політики в Києві (http://www.edudevelop.org.ua/) і кафедрою Нової і Новітньої історії Східної Європи Університету Ерланген-Нюрнберг (http://www.osteuropa.geschichte.uni-erlangen.de/) за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Основним успіхом проекту було проведення перших в Україні молодіжних виборів для дітей і підлітків молодше 18 (М18) в Києві, Ірпені та Запоріжжі.

У М18 брало участь в цілому 20 шкіл і 3 572 дітей і підлітків. Детальну інформацію про проект, а також теле- і радіорепортажі, посилання на статті та відеоматеріал про проведення М18 в Україні Ви знайдете на сайті https://www.austausch.org/my-mozhem-bolshe.html і на створеному в рамках проекту порталі http://www.m18.org.ua/.

Контакти

  • Мережа М18
  • Ірина Бухаркіна
  • [email protected]
  • http://www.m18.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.