bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УАСС запрошує до співпраці студентських експертів з якості освіти
27.01.2016

Відкрито подачу заявок на членство у Національному студентському об’єднанні експертів з питань забезпечення якості вищої освіти!

Національне студентське об’єднання експертів з питань забезпечення якості вищої освіти (QA об’єднання) створене з метою підготовки кваліфікованих студентських експертів із їх подальшим залученням до процесів забезпечення якості вищої освіти на інституційному, національному та міжнародному рівнях.

Членство в QA об’єднанні відкриває для зацікавлених тематикою студентів безліч можливостей: тренінги, семінари та конференції за участю національних та європейських QA експертів, навчальні візити до найдосвідченіших студентських QA об’єднань країн Європи (Німеччина, Великобританія, Швейцарія тощо), робота в команді однодумців, постійна комунікація та робота з національними QA експертами, і власне, участь у QA процесах (акредитація/аудит/оцінка) в Україні та за кордоном.

Для участі у відборі необхідно заповнити онлайн-анкету та надіслати своє CV у форматі Europass на електронну адресу [email protected] з темою листа „QA Pool“ до 23.00 8 лютого 2016 року.

Результати відбору будуть повідомлені 18 лютого 2016 року.

Деталі за посиланням: http://bit.ly/1ZSvpk0

Контакти

  • Українська асоціація студентського самоврядування
  • Олена Руснак
  • [email protected]
  • http://bit.ly/1ZSvpk0

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.