bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування серед представників ГО, громад та ініціатив, які представляють інтереси меншин
05.11.2015

Мережа «Ініціатива Розмаїття» проводить опитування серед представників громадських організацій, громад та ініціатив, які представляють інтереси меншин, спрямоване на виявлення досвіду, прогалин у комунікації різних меншин з представниками правоохоронних органів, а також ступінь зацікавленості  у подальшій роботі щодо вироблення дієвих механізмів співробітництва з правоохоронними інституціями.

Будь-ласка, заповніть форму за посиланням - http://goo.gl/forms/15RHX893LX  до 10 листопада 2015 року

Результати опитування будуть оприлюднені після 15 листопада. Організації, які виявлять зацікавленість у подальшій роботі в темі, будуть залучені для подальшого планування діяльності.

У відповідь на безпрецедентне зростання кількості неспровокованих злочинів на расовому підґрунті, починаючи з грудня 2006 року, Міжнародна організація з міграції (МОМ), Управління Верховного комісара ООН з питань біженців (УВКБ ООН), Міжнародна Амністія (МА) та інші зацікавлені неурядові організації створили мережу Ініціатива Розмаїття (ІР)у квітні 2007 року з метою скоординованого врегулювання цієї проблеми.

ІР виступає за захист людської гідності та добробут мігрантів, біженців і видимих меншин України. На сьогоднішній день Ініціатива розмаїття нараховує понад 65 міжнародних, неурядових, державних та комерційних організацій, а також представників дипломатичних місій та інших зацікавлених осіб.

Детальніше за посиланням - http://diversipedia.org.ua/ua/pro-iniciatyvu-rozmayittya

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.