bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерства: моніторинг судових рішень на предмет забезпечення захисту від ґендерної дискримінації
11.09.2015

Харківська обласна фундація «Громадська Альтернатива» із вересня 2015 року розпочинає виконання моніторингового дослідження судових рішень на предмет забезпечення захисту від ґендерної дискримінації, який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Справедливе правосуддя».

Моніторинг має на меті сприяння підвищенню рівня забезпечення судовою системою України ефективного захисту жінок від гендерної дискримінації. Заплановано провести аналіз обраних судових рішень судів Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Сумської та Харківської областей та м. Київ, інтерв’ювання суддів та адвокатів, створення методики ідентифікації суддями випадків гендерної дискримінації та представлення найкращих судових практик.

Ми прагнемо не тільки представити шірокому колу зацікавлених осіб аналітичні матеріали за проектом, але й підвищити рівень зацікавленості у дотриманні гендерної рівності у суді з боку суддів та учасників процесу, а також, як результат, сприяти доступу жінок до суду.

Запрошуємо до співпраці профільні місцеві громадські організації, ініціативні групи та адвокатські об’єднання.

Контакти

  • Харківська обласна фундація «Громадська Альтернатива»
  • Марія Ясеновська / Олена Уварова
  • [email protected]
  • +380504023456
  • https://www.facebook.com/PublicAlternative?pnref=lhc

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.