bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пропонуємо партнерство щодо впровадження системи «Зворотного зв’язку»
22.07.2015

Патріотами України, волонтерами, а також небайдужими громадянами сусідніх держав був розроблений Всеукраїнський соціальний проект «ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК» — це відкритий інструмент колективного захисту прав і свобод гарантованих Конституцією України та чинним законодавством.

Проект спрямований на функціонування відкритого електронного реєстру, в якому буде акумулюватися інформація про порушені права громадян і побудова на її основі відкритої статистики, для виявлення системних помилок (зловживань) в роботі посадових осіб держорганів та установ.

Місія «Зворотного зв’язку» — захищати і відновлювати порушені права з можливим відшкодуванням завданих громадянам збитків.

Ми створили відкриту інформаційну систему, в якій відображаються наболілі проблеми жителів України (територіальних громад) і алгоритми їх вирішення. При такому підході створюється принципово інша взаємодія та співпраця органів державної влади та місцевого самоврядування всіх рівнів з широкими верствами громадськості. Відкритість в обговоренні та подальшому вирішенні проблем, - один з найбільш ефективних принципів такої співпраці. Система дозволить виявити слабкі місця і знайти принципово нові концептуальні рішення існуючих проблем в найкоротший час, із залученням компетентних фахівців в незалежності від їх місця мешкання (знаходження).

В даний час розпочинаємо формування мережі координаторів проекту по регіонам України. Запрошуємо активних громадян, громадські, благодійні та інші організації до співпраці.

Більш детально про сам проект ви можете ознайомитись за посиланнями:
http://feedback.org.ua/ua/about

Якщо ознайомившись з інформацією на сайті у Вас виникли питання, не вагайтеся зателефонуйте:
Андрій Матрій +38(094)820-77-20

Або надішліть листа на пошту:
[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.