bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донецьке КВУ збирає офісну техніку для влади-переселенця
12.06.2015

У зв’язку з подіями, які почали активно розгортатися на Донбасі з весни 2014 року, багато хто змушений був виїхати за межі рідних міст. Це стосується не тільки людей, але й організацій, бізнес-структур, владних установ. Часто при виїзді люди рятували власне життя та фізичне здоров’я – тоді вже не йшлося про документацію чи офісну техніку.

За словами голови правління ДОО ВГО «Комітет виборців України» Сергія Ткаченка, представники місцевої влади зазначають, що мають нестачу в техніці для працівників. «Є велика потреба у комп’ютерах, ноутбуках, принтерах, сканерах, факсових апаратах, телефонах, фотоапаратах тощо. Мова не йде про новітні зразки сучасної офісної апаратури – допомогти може звичайний стаціонарний комп’ютер, який знаходиться в робочому стані і вже певний час припадає пилом в офісній шафі. Друзі, в першу чергу з всеукраїнських громадських організацій, але й всі інші, хто має стару працюючу техніку, якою не планує більше користуватись, закликаємо вас допомогти нашим органам влади», - закликав він.

«Ми чудово розуміємо, що багато хто скаже, що це не наша природня функція і на утримання влади ми вже платимо податки. Але, друзі, час має значення. Зараз ситуація виглядає так, що одним комп’ютером користується 4-5 працівників ДонОДА. А щоб налагодити нормальний робочий процес, комунікацію з людьми та громадськими організаціями, пришвидшити обробку даних та, зрештою, мати можливість дотримуватися правил цифрової безпеки під час роботи з інформацією, необхідно допомогти владі технікою. Всі ми опинилися у складній робочій ситуації – без звичних офісів, без робочої техніки та без спадковості передачі інформації. Давайте консолідуємо зусилля громадськості, аби допомогти вирішити хоч якусь проблему для місцевих органів влади. Адже ми й надалі хочемо вимагати від них фундаментальних змін у напрямку розвитку демократії, а оперативно реагувати на потреби суспільства влада зможе лише з технічно забезпеченими працівниками», - наголосив Ткаченко.

Вже 17 числа Донецького КВУ перебуватимуть в Краматорську, тоді й планують доставити першу партію зібраної техніки. Проте, збір не короткотерміновий – він триватиме до вирішення проблемної ситуації. А всі ті, хто долучиться до акції зі збору та надасть техніку, обов’язково побачить фотопідтвердження її «другого життя» в стінах Донецької ОДА.

Пункт прийому офісної техніки: м. Київ, вул. Хмельницька, 10, блок 3 (район метро Святошин). Можливий самовивіз. Деталі за телефоном: +38 050 368 60 74.

Контакти

  • м. Київ
  • вул. Хмельницька
  •  10
  • блок 3 (район метро Святошин). Можливий самовивіз. Деталі за телефоном: +38 050 368 60 74.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.