bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розвиток мікропідприємництва та самозайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні
06.01.2015

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) має на меті залучення профільних неурядових організацій (НУО) в якості партнерів-виконавців проекту «Розвиток мікропідприємництва та самозайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні» (№UA1-2014-234).

Дата завершення: 20.01.2015

МOM запрошує НУО з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської,  Херсонської та Одеської областей подавати проектні пропозиції та бюджети до них з наступної тематики: проект «Розвиток мікропідприємництва та самозайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні».  Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію.

Партнери-виконавці обиратимуться у відповідності з процедурами щодо відбору за принципами якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

Частина I. Інструкції партнерам-виконавцям

Частина II-III.  Форма проектної заявки НУО

Частина IV. Технічне завдання

Частина V. Шаблон Угоди

Проектні заявки мають бути принесені власноруч або надіслані поштою на адресу Представництва МОМ в Україні, вул. Михайлівська,  8, м. Київ 01001, Україна не пізніше ніж 20 січня 2015 р. Заявки, надані пізніше цього терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою необхідно чітко позначити номер тендеру    

UA1-2014-234 та адресувати конверт Валерії Брагілєвій. 

Довідки за тел.:+38 (44) 568-50-15 (Алі Чабук) та за е-поштою:[email protected]

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору й відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед партнерами-виконавцями.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.