bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ініціативна група поліграфологів шукає партнерів для реалізації проекту
26.12.2014

Запрошуємо до співпраці НГО, що опікуються проблемами боротьби з корупцією, правами людини, законодавчими ініціативами до реалізації спільного проекту «Доведи свою доброчесність» - втілення в суспільну практику сучасного інструмента -Детектора брехня

Мета проекту. Популяризувати в суспільстві авторитетний і надійний інструмет боротьби з корупцією та кадрового відбору - ДЕТЕКТОР БРЕХНІ, або поліграф. Створити механізм залучення громадськості до оцінки чесності і добропорядності кандидатів у депутати, держслужбовців, бізнесменів. 

Що будемо робити. Проведемо інформаційно-просвітницьку кампанію, моніторинг потреб та виявлення ключових питань.  Підготуємо рекомендації та законодавчі ініціативи.

Результати. Керівники бізнесових структур і кандидати в депутати всіх рівнів самостійно бажають підтвердити свою доброчесність з використанням детектора брехні. Суспільство отримує можливість свідомого вибору в органи влади людей доброчесних і не причетних до корупційних схем і хабарів.

 

 

Контакти

  • тел. 068 302 1771

Коментарі

Володимир Лапань   3502 дні тому   #  

Доброго дня! Чи не могли б ви надати більш розширений план даного проекту. Прохання надіслати матеріал на електронну почту:[email protected]
Дякуємо! Бажаєм долучитися до даного проекту.

  •   Пiдписатися на новi
Хренова Вікторія    3502 дні тому   #  

Володимире, добрий день! Щоб отримати детальну інформацію, зверніться, будь ласка, за телефоном, що вказаний в повідомленні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.