bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Каталог інституцій підтримки підприємництва для міжнародних донорів
03.12.2014

Центр громадської експертизи (ЦГЕ) за підтримки Фонду Фридріха Наумана за Свободу та Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ-Україна) має намір сформувати каталог з інформацією про діючі інституції підтримки підприємництва (ІПП) та інноваційні моделі їх діяльності.

До ІПП, за міжнародною класифікацією, відноситься широкий спектр національних, місцевих та галузевих бізнес-асоціацій, фонди підтримки розвитку підприємництва, бізнес-інкубатори, бізнес-центри (центри послуг для бізнесу) тощо

Передбачається, що каталог буде видано у вигляді брошури, а саму брошуру презентовано на всеукраїнській конференції, яка за участі донорських організацій та проектів міжнародної технічної допомоги, представників центральної та місцевої влади відбудеться у квітні 2015 року. Крім каталогу ІПП, брошура висвітлюватиме комплекс питань щодо концепції, основних завдань та функцій ІПП, українського та міжнародного досвіду діяльності таких інституцій.

IПП, які нададуть інформацію про свою діяльність та досягнення, будуть запрошені до участі у всеукраїнській конференції.

На сьогодні ЦГЕ має відомості про існування близько 300 ІПП в Україні і ставить собі завдання зібрати в одній брошурі інформацію про максимальну кількість таких інституцій.

ЦГЕ звертається до всіх діючих ІПП з проханням надати інформацію про свою організацію згідно форми, що додається.

З усіх питань щодо заповнення форми можна звертатися до консультантів ЦГЕ Оксани Яйчені (тел. 067 395-56-08) та  Наталії Ходько (тел. 097 124-50-26) або за ел. поштою: [email protected].

Інформацію про діючі ІПП просимо надіслати в електронній формі за вказаною вище адресою не пізніше середи 17 грудня 2014 року!

 

Контакти

  • Наталія Ходько
  • 097 124-50-26

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.