bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук організацій, які надають консультаційну підтримку у сфері жіночого підприємництва
16.07.2014

Програма розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II), яка фінансується USAID та виконується компанією “Financial Markets International”, Inc. (FMI) оголошує конкурс для відбору організацій (компаній), який передбачає надання консультаційної підтримки, розвиток бізнесу, підвищення фінансової грамотності та розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок-підприємців та майбутніх підприємців.
 
Ця робота проводитиметься в рамках Програми “Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок”.
 
Зацікавлені організації (компанії) запрошуються подати свої пропозиції на участь у конкурсі у запечатаному конверті на ім’я п. Наталі Ільїної, Координатора Програми “Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок” за адресою: Програма розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II), Ярославський провулок, 7/9, 2-й поверх, 04071, Київ, Україна та електронною поштою за адресою: rfp@finrep.kiev.ua до 18:00 31 липня 2014 року.
 
Цінові пропозиції мають бути подані окремо ТІЛЬКИ у паперовій формі в окремому запечатаному конверті до 18:00 31 липня 2014 року на ім’я п. Вікторії Бучинської за вищесказаною адресою. Цінові пропозиції не можуть надсилатися в електронній формі.
Ви можете завантажити Оголошення про прийом пропозицій та отримати більш детальну інформацію на сайті Програми USAID/FINREP-II: http://www.finrep.kiev.ua

Контакти

  • Програма розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II)
  • Ярославський провулок 7/9 2-й поверх
  •  04071
  •  Київ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.