bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом пропозицій в рамках програми “Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок”
15.07.2014

Програма розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II), яка фінансується USAID та виконується компанією “Financial Markets International”, Inc. (FMI) оголошує конкурс для відбору організацій (компаній), який передбачає навчання та консультаційну підтримку з фінансової грамотності та розвитку лідерських якостей для жінок, що належать до вразливих верств населення.

Ця робота проводитиметься в рамках Програми “Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок”.

Зацікавлені організації (компанії) запрошуються подати свої пропозиції на участь у конкурсі у запечатаному конверті на ім’я п. Наталі Ільїної, Координатора Програми “Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок” за адресою: Програма розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II), Ярославський провулок, 7/9, 2-й поверх, 04071, Київ, Україна та електронною поштою за адресою: [email protected] до 18:00 31 липня 2014 року.

Цінові пропозиції мають бути подані окремо ТІЛЬКИ у паперовій формі в окремому запечатаному конверті до 18:00 31 липня 2014 року на ім’я п. Вікторії Бучинської за вищесказаною адресою. Цінові пропозиції не можуть надсилатися в електронній формі.

Ви можете завантажити Оголошення про прийом пропозицій та отримати більш детальну інформацію на сайті Програми USAID/FINREP-II: http://www.finrep.kiev.ua

 

Контакти

  • Програма розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II)
  • Ярославський провулок 7/9
  • 2-й поверх
  •  04071
  •  Київ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.