bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Активізація сільської громади через школу» запрошує до співпраці
31.03.2014

Проект «Активізація сільської громади через школу» спрямований на активізацію сільського населення через навчання і підтримку ініціативних груп педагогів та батьків сільських і селищних шкіл в Тельманівському районі Донецької області, Корюківському, Щорсівському, Чернігівському районах Чернігівської області.

На кого спрямований проект

Діяльність ВМГО СУМ в Україні в 2014-2015 роках буде зосереджена на ініціативних групах та громадських організаціях, що працюють із сільською громадою в Тельманівському районі Донецької області, Корюківському, Щорсівському, Чернігівському районах Чернігівської області

Напрямки діяльності проекту

Тренінги На території зазначених районів пройде 4 тренінги для представників ініціативних груп та громадських організацій («Третій сектор», «Робота з громадою», «Пошук коштів»).

Стажування Після проведення міжсекторних робочих засідань представники громад і представники органів влади будуть направлені на стажування до успішних громад. Участь у стажуванні зможуть взяти як представники громад так і представники органів влади.

Конкурс малих грантів Щоб підтримати отриману мотивацію після тренінгів і робочих міжсекторних зустрічей серед учасників проекту буде проведений конкурс малих грантів.

ВМГО Спілка Української Молоді в Україні вже протягом 5-х років працює над активізацією, навчанням і підтримкою ініціативних груп, громадських організацій, що працюють з місцевою громадою. За цей час в організатора та учасників накопився значний досвід у цій сфері. Проаналізувавши роботу в рамках попередніх проектів, ми прийшли до висновку, що популяризація доброго досвіду громад у вирішенні їх проблем, конкурси малих грантів, повертають віру молодим педагогам, медикам і працівникам культури у власні сили, сили громади щодо вирішення своїх проблем. На рівні тих районів, з якими ми працювали попередні роки виникли ініціативні групи, активізувалися громадські організації для роботи з громадою. Люди перейнявши добрий досвід громадських організацій, повіривши у власні сили через реалізацію мінігрантових програм загорілися роботою на благо громади.

Запрошуємо до співпраці

Щиро запрошуємо ініціативні групи та громадські організації, що працюють із сільськими та селищними громадами в Тельманівському районі Донецької області, Корюківському, Щорсівському, Чернігівському районах Чернігівської області до спільної діяльності в рамках проекту ««Активізація сільської громади через школу».

Партнери проекту

Проект «Активізація громад в центральній, східній і північній Україні» здійснюється завдяки фінансовій підтримці національного фонду демократії (NED) і адмініструється ВМГО Спілка Української Молоді в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.