bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська ініціатива “Інтернет-право UA” запрошує до співробітництва
31.03.2014

Некомерційний, науково-освітній проект “Інтернет-право UA” розроблено та впроваджено з метою сприяння підвищення рівня правової свідомості та правової культури користувачів в мережі Інтернет.

Ми не хочемо чекати, поки через питання захисту авторського права та необхідність врегулювання інших сфер взаємодії з віртуальним простором український сегмент Інтернет почне зазнавати законодавчих утисків та обмежень.

Як свідомі користувачі Інтернет, ми виступаємо з ініціативою створення спільноти в мережі, що кваліфіковано надала б своє бачення розвитку ЮАнету, в тому числі, у правовій сфері.

Про можливі варіанти утисків та обмежень вже можна ознайомитись в матеріалах:

Проект орієнтовано на створення контенту наступного характеру:

  • аналітичні статті про існуючий стан речей у правовому полі та вироблені пропозиції щодо впровадження нових змін до законодавства, які як вирішуватимуть нагальні правові проблеми мережі, так і сприятимуть збереженню ключового принципу свободи та вільного розвитку Інтернет,

  • навчально-методичні матеріали, зокрема пояснювального характеру, які окреслюють ключові проблеми у законодавчому полі та надають підґрунтя для формування подальших досліджень та пропозицій користувачів,

  • медіа-матеріали: навчальні курси, online-семінари, круглі столи, вебінари, що сприятимуть підвищенню рівня поінформованості користувачів як з приводу окремих питань діяльності в мережі, так і підвищуватимуть рівень обговорюваності проблем мережі в цілому (починаючи від здійснення безпечних покупок в Інтернет-магазинах, закінчуючи захистом авторського права).

До участі у проекті запрошуються правники та журналісти, яким цікаво висвітлювати проблеми розвитку Інтернет-права в межах українського законодавства та готувати матеріал щодо питань розвитку нових медіа в Україні. А також всі охочі, хто хоче займатись громадською діяльністю у даній сфері.

Можлива співпраця і з окремими юридичними особами.

Гарантуємо повну взаємодію через інтранет проект Інтернет-право UA”.

Додаткову увагу акцентуємо на пріоритеті розвитку блоку навчально-методичних матеріалів, зокрема у питанні організації online-включень, розробки подкастів в рамках проекту “ПраБачення Інтернет”.

Всі охочі запрошуються прийняти участь у будь-якій із існуючих сфер діяльності проекту.

Залюбки обговоримо можливості співробітництва у нових для проекту течій.

Долучайтесь до наших спільнот в соціальних мережах!

vk, twitter, fb, g+

За бажанням, кожен може заповнити анкету або контактувати через інші засоби зв’язку, подані до даної статті.

 

Контакти

  •  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.