bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська акція «Крим – це Україна» запрошує до участі
13.03.2014

Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»  у вівторок, 11 березня, на своєму сайті та у соціальних мережах оголосила про ініціювання в Ужгороді, 15 березня о 18.00 громадської акції «Крим – це Україна» на підтримку жителів Криму. Вже за добу ініціатори акції отримали багато пропозицій, зробили перші підготовчі кроки і оприлюднили попередні результати:

«До запропонованої Акції на підтримку жителів Криму долучається все більше людей, тому її вже називаємо відкритою громадською ініціативою на підтримку жителів АР Крим «Крим – це Україна». Ця громадська ініціатива проходитиме у суботу, 15 березня, о 18.00, в Галереї Ілько (м. Ужгород, вул. Кошицька, 28), приміщення якої для проведення даної акції надано безкоштовно. Буде забезпечено он-лайн трансляцію заходу на ресурсі You Tube, тому будь-хто може долучитися до заходу у цей же час через мережу Інтернет (посилання буде оприлюднено на сайті та у групах БО”Комітет медичної допомоги в Закарпатті” в соціальних мережах).

Однією з основних цілей заходу є створення Координаційного органу в Закарпатській області для допомоги особам, які покидають Крим і шукають безпечного місця для себе і своїх родин. Формат заходу: виступи науковців, експертів, громадських діячів, представників влади Закарпаття, виступи правозахисників та представників інших регіонів України через он-лайн зв’язок. Буде зачитано звернення кримчан до української громадськості. У акції візьмуть участь і культурні митці Закарпаття: гурт «Гудаки Village Band», Камерний хор «Cantus», Студія сучасного танцю «Бліц».

Запрошуємо до участі представників з східних та південних регіонів України висловити свої думки та поспілкуватися з жителями західних регіонів України. Доведемо, що Україна - єдина!

До акції вже зголосилися долучитися представники громадських організацій, студенти, активісти Євромайдану. Чекаємо подальших пропозицій та ініціатив – не гайте часу, зв’язуйтесь з нами вже зараз! Водночас, просимо взяти до уваги, що ми не плануємо перетворювати цей захід на передвиборчу кампанію зацікавлених політичних сил.

 

Контакти

  • Комітет медичної допомоги в Закарпатті
  • тел.: 0505710718
  •  0506905017
  •  0506908020
  • 0508263672; e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.