bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Моя гідність – мій вибір» запрошує до участі!
12.03.2014

Стартував проект СОКМО «Моя гідність – мій вибір», за фінансової підтримки NED. У зв’язку з останніми подіями в Україні виникає потреба у підтримці та інформуванні молоді, її активізації. 25 травня 2014 року нас чекають позачергові президентські вибори. Як показує практика попередніх виборів, активність молоді у голосуванні недостатньо висока порівняно з населенням середнього і похилого віку.

Молодь – це потенціал країни, її потрібно мотивувати, інформувати про виборче право, про можливості впливу на внутрішню політику держави, про важливість кожного голосу для розвитку країни, що особливо актуально саме зараз. Тому, головним нашим завданням в рамках проекту є залучення якомога більшої частини молоді до участі у виборах, як активних спостерігачів і виборців, таким чином підвищити кількість голосуючих, підвищити рівень зацікавленості у передвиборчому процесі та контролі за його перебігом самими виборцями. Це один із методів запобігання фальсифікаціям на виборах.

Географія проекту: Сумська, Харківська, Полтавська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Луганська області та Автономна Республіка Крим.

Цільовою аудиторією проекту є студенти місцевих ВНЗ, члени громадських організацій, просто активно молодь.

У рамках проекту планується проведення інформаційних поїздок в регіони, під час яких буде проведено зустрічі з молоддю, що потім буде залучати інших до передвиборчого процесу, інформувати, запрошувати приходити на вибори, одноденні тренінги по інформаційним технологіям, виборчому праву, тренінги для спостерігачів, тренінги по проведенню акцій прямої дії. Також, буде оголошено конкурс на креативні листівки, плакати, відеоролики тощо, які будуть поширюватись у соцмережах, у ВНЗ і на вулицях. Кращі з них використаються в інформаційній кампанії.

По закінченню поїздок буде проведено ряд тренінгів для координаторів проекту в регіонах, для активістів інформаційної капмпанії, що буде проводитись протягом всього передвиборчого процесу, для спостерігачів на самих виборах і для тих, хто буде моніторити процес виборів до 25 травня.

До участі в проекті запрошуються всі бажаючи! Головною метою проекту є залучення якомога більшої частини населення до участі у виборах 25 травня, бо це дуже важливо для нашої країни в даний момент.

Також запрошуємо Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до реалізації проекту прийти 15 березня на 9.00 до Сумського прес-клубу, що знаходиться за адресою Покровська Площа 13 (ІІ поверх).

На зустрічі ви познайомитесь з іншими активістами, навчитесь Даний захід являтиме собою комунікаційний і координаційний збір, тренінг по інформаційним технологіям, напрацювання по інформаційним матеріалам (спільна розробка цікавих та креативних листівок, плакатів, роликів).

За детальною інформацією звертайтесь: +380957312988, [email protected]  (Лучанінова Наталка), +380957619103, [email protected] (Зінченко Дмитро).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.