bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО “Тут твій захист” запрошує до співпраці організації однодумців та волонтерів
18.02.2014

Майже завжди проблема рецидивної злочинності в Україні стояла досить гостро, і навіть сьогодні, які свідчить статистика, вона залишається актуальною.

Звільняючись з місць позбавлення волі, в більшості колишніх засуджених немає ні близьких родичів, які б підтримали в такий скрутний час, немає ні житла, а що найгірше - в них немає навіть грошей, на які б можна було прожити до влаштування на роботу.   І тому, більша половина потрапляючи в замкнуте коло «Життя=крадіжка» знов повертається до в’язниці.

З метою покращення проблемної ситуації в даній сфері, в 2010 році ініціативною та небайдужою групою осіб була створена Громадська організація «Тут твій захист». Члени організації, як ніхто інший, знають про потреби таких людей, оскільки всі вони на власному досвіді відчули, як важко доводиться колишнім ув’язненим у сучасному світі.

На сьогоднішній день, діяльність організації спрямована на покращення якості життя осіб, які звільнились з місць позбавлення волі, шляхом надання комплексу якісних та ефективних соціальних послуг. В організації запроваджена модель навчання «Рівний-Рівному»,коли колишні засуджені стають наставниками та навчають нових клієнтів методам реабілітаційної роботи.

Організація запрошує до плідної співпраці донорів, волонтерів та партнерські організації, які готові приділяти невеличку частину свого вільного часу заради доброї справи.

Усіх, кого зацікавило дане оголошення просимо звертатись за телефоном: 063-718-03-75 (Катерина), та писати на електронну адресу: [email protected]

Ми чекаємо саме на Вас!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.