bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення для регіональних аналітичних центрів до участі у громадському моніторингу
13.02.2014

Метою проекту є підвищення ефективності державної політики у сфері регіонального розвитку шляхом залучення мережі аналітичних організацій громадянського суспільства до громадського моніторингу та вдосконалення стратегій регіонального розвитку в Україні.

До участі у проекті та входження до Асоціації регіональних аналітичних центрів запрошуються регіональні аналітичні громадські організації, що мають можливість здійснювати моніторингово-аналітичну діяльність у наступних регіонах України (цільові області відбору): Житомирська область, Закарпатська область, Запорізька область, Івано-Франківська область, Кіровоградська область, Львівська область, Сумська область, Тернопільська область, Хмельницька область.

Відібрані аналітичні центри візьмуть участь у двох триденних тренінгах та серії робочих зустрічей з питань розробки та аналізу стратегій регіонального розвитку; увійдуть до складу робочих груп з підготовки стратегій регіонального розвитку при місцевих органах влади; будуть запрошені до участі в міжнародній конференції у м. Київ; здійснюватимуть перспективний аналіз стратегій регіонального розвитку та впровадження рекомендацій щодо їх вдосконалення, що також передбачає організацію та проведення публічних заходів з тематики проекту у цільових областях. 

У якості основних консультантів до проекту буде залучено спеціалістів у сфері регіонального розвитку з Інституту громадянського суспільства (м. Київ). Організаційну та інформаційну підтримку проекту здійснюватимуть Офіс Ради Європи в Україні (м. Київ) та Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» (м. Київ).

Для участі у відборі до проекту потрібно надати:

  1. Скановану версію свідоцтва про реєстрацію (або Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців) організації, що претендує на участь у проекті та входження до Асоціації регіональних аналітичних центрів.
  2. Заповнену аплікаційну заявку.
  3. Резюме представника від аналітичного центру, що безпосередньо братиме участь у проекті «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку».
  4. Рекомендацію від керівництва аналітичного центру, який делегує учасника на участь у проекті.

Повний пакет документів має бути надісланий не пізніше 18:00 28 лютого 2014 року на адресу [email protected] (прохання у темі листа зазначити «ARAC»).

До участі у конкурсі допускаються тільки ті організації, які до вказаного терміну нададуть повний пакет документів.

Форму аплікаційної заявки можна завантажити на сайті Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень www.pfirs.org за посиланням.

Результати відбору будуть повідомлені до 7 березня 2014 року (включно).  

Контактна інформація: Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень, вул. Мстиславська, 14, офіс 11, Чернігів, Україна, 14000, тел. +38 (0462) 661127, www.pfirs.org, e-mail: [email protected]

Контакти

  • Максим Корявець
  • менеджер Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень
  • [email protected]
  • +38 063 57 94 655
  • http://www.pfirs.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.