bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

З настанням холодів, безхатченки все більше потребують теплих речей
30.09.2013

Настала осінь. І з кожним днем температура за вікном стає все нижче і нижче. Для нас це час переохолоджень і лікарняних, а от для людей які залишилися без даху над головою - це період боротьби за виживання. У ці моменти різкого зниження температури і мокрої погоди бездомні найбільше потребують гарячої їжі, теплих речей і медичного догляду.

Захворівши, ми йдемо в аптеку, купуємо пігулки і відлежуємося кілька днів вдома з кухлем гарячого чаю та оточені турботою близьких. У безхатченків, на жаль, такої можливості немає. Вони постійно перебувають на вулиці, переохолоджуються, застуджуються. У лікарнях людей без певного місця проживання від таких дрібниць як застуда не лікують, і у них починаються різні ускладнення, що можуть призвести до смерті.

З початку цього місяця до благодійного денного центру допомоги «Стефанія» звернулося 97 осіб, які побажали передати свої речі тим, хто їх потребує. Вони передали 6458 одиниць одягу, яку було розподілено між 2000 безхатченків, що перебувають на забезпеченні центру.

Просимо Вас з розумінням і поставитися до людей без даху над головою. При наступному Вашої генеральному прибиранні, будь ласка, не викидайте непотрібні для Вас речі. Передайте їх краще до благодійного центру допомоги «Стефанія» і ми зможемо розподілити їх між тими, хто потребує. Кожна з Ваших речей, може вберегти людину, яка живе на вулиці , від переохолодження та хвороби , що в підсумку може врятувати йому життя.

У денному центрі допомоги «Стефанія» ми даємо можливість бездомним зігрітися, поїсти гарячої їжі, переодягнутися в сухі і теплі речі, підлікуватися. І це все стає можливим завдяки добрим і чуйним людям, які не пошкодувавши часу, передають нам непотрібні їм речі, продукти, медикаменти, допомагають у фінансовому плані або ж приєднуються до нас в якості волонтерів.

З кожним днем до нас все більше звертається знедолених людей, і ми намагаємося за всіма здійснити догляд належним чином. Тут вони отримують турботу і увагу - а це, з психологічної точки зору, теж дуже важливо! Це надає їм сил не здаватися у боротьбі за життя.

Приєднуйтесь і Ви! Разом ми зможемо врятувати життя багатьом людям у яких доля склалася трохи інакше ніж у нас.

Не будьте байдужі, передайте, будь ласка,  до денного центру допомоги «Стефанія», непотрібні Вам речі, а ми дамо їм друге життя!

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на нашому сайті.

Або ж можете звернутися по телефону : (044) 591 54 44

Контакти

  • (044) 591 54 44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.