bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Helpteam Kyiv: місток для організаторів та волонтерів
18.09.2013

Давайте трохи поговоримо про конференції. Завжди, у міру наближення дня Х, приходять n людей, які мають бажання відвідати захід, але не мають можливості через обмеження в грошових ресурсах.

З іншого боку, організатори конференцій та інших освітніх заходів, як правило, завжди мають бажання зібрати адекватну команду мотивованих, готових сумлінно виконувати свої обов’язки помічників, але часто не мають можливості. Тоді й доводиться підключати співробітників, знайомих, друзів.

Для того, щоб подібні бажання співпадали з можливостями, ми і запустили невелику ініціативу - Helpteam.

Через проект ми пропонуємо студентам\молодим підприємцям взяти участь у масштабних українських конференціях і фестивалях у складі волонтерської команди (а нас уже 170). Отримати доступ до матеріалів, закулісної підготовки, спікерів, досвіду організаторів - всьому, що зможе стати в нагоді в майбутньому. У Києві маємо домовленості і перший досвід роботи з IDCEE, iForum, Entrepreholic!, Raise IT, Best Food Fest та іншими, про що можна пересвідчитися на сайті helpteam.org.ua. А з недавнього часу працюємо ще й у Львові - helpteam.lviv.ua.

Організаторам пропонуємо сформувати собі команду підтримки з тих, хто зможе і захоче взяти участь в організації, реалізації поставлених завдань і формуванню атмосфери (від чого, у великій мірі залежать враження учасників). Ваші вимоги (наприклад, англійська) тільки посприяють цьому.

Щоб взяти участі достатньо заповнити анкету на HelpteamKyiv чи HelpteamLviv і дочекатися підтвердження з нашого боку. І ми запропонуємо вам 

Організаторам, з метою співпраці і тим, у кого є питання, просимо звертатися по email helpteam@growthup.com чи телефону +380976421897 .

Ігор Стефурак

 

Контакти

  • +380976421897

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.