bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жива карта міста - хто, якщо не ти?
05.08.2013

Центр регіонального розвитку "Топ-Кая" та програма Волонтери ООН продовжують створювати карту молодіжної активності Сімферополя.

Ідея створення “живої карти” - це збір інформації про місця розвитку, навчання, відпочинку для молоді Сімферополя.

В першу чергу, це робиться для молоді, яка приїжджає в Сімферополь вчитися. На те, щоб розібратися, де можна цікаво і з користю провести час, може піти не один місяць. Отут в нагоді стане карта (друкована та розміщена на сайті), завдякі якій можна буде швидко знайти всю молодіжну активність міста та приєднатися до класних ініціатив.

Але, звичайно, така карта буде дуже корисною і туристам, які часто мають лише кілька годин в Сімферополі та обмежуються “екскурсією” вокзалом. Так відбувається тому, що мало інформації про цікавинки міста, та дуже важка навігація для іноземців. Тому “жива карта” також буде перекладена англійською та розповсюджуватися серед іноземних студентів та молодих туристів.

Зараз триває збір інформації для нанесення на карту. Цікаві місця для навчання та розвитку, нестандартні кафешки, кіноклуби та місця де можна спостерігати світанок, - ви знаєте такі в Сімферополі?

Можливо ви давно живете вСімферополі та знаєте його таємничі та романтичні місця? а можливо, випадково відвідав місто як турист, ви побачили щось незвичайне або просто дуже корисне іншим туристам?

Не полінуйтеся заповнити анкету або відмітити місце просто на карті.

Це займе пару хвилин, а справу зробите дуже корисну!

За новинами “живої карти” можна слідкувати на нашиї сторінках в соціальних мережах: VK, FB.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.