bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект з активізації громад запрошує до партнерства
03.04.2013

Проект «Активізація громад в центральній, східній і північній Україні»  запрошує до співпраці ініціативні групи та громадські організації, що працюють із місцевою громадою Бобринецького району Кіровоградської області, Тельманівського району Донецької області, Корюківського району Чернігівської області та Новомиколаївського району Запорізької області до спільної діяльності в рамках проекту «Активізація громад в центральній, східній і північній Україні».  

Проект  спрямований на активізацію, навчання і підтримку ініціативних груп, громадських організацій, що працюють з місцевою громадою в Кіровоградської, Донецькій, Чернігівській та Запорізькій областях, через проведення навчання, міжсекторних робочих зустрічей, стажування і конкурсу малих грантів та створення мережі для співпраці.

На кого спрямований проект

Діяльність ВМГО СУМ в Україні в 2013-2014 роках буде зосереджена на ініціативних групах та громадських організаціях, що працюють із місцевою громадою в Бобринецькому районі (Кіровоградська обл.), Тельманівському районі (Донецька обл.), Корюківському районі (Чернігівська обл.), Новомиколаївському районі (Запорізької обл.).

Напрямки діяльності проекту

Тренінги. На території Запорізької області пройде 3 тренінги для представників ініціативних груп та громадських організацій («Третій сектор», «Робота з громадою», «Пошук коштів»).

Стажування. Після проведення міжсекторних робочих засідань представники громад і представники органів влади будуть направлені на стажування до успішних громад. Участь у стажуванні зможуть взяти як представники громад так і представники органів влади.

Конкурс малих грантів. Щоб підтримати отриману мотивацію після тренінгів і робочих міжсекторних зустрічей серед учасників проекту буде проведений конкурс малих грантів.

Партнери проекту

Проект «Активізація громад в центральній, східній і північній Україні» здійснюється завдяки фінансовій підтримці національного фонду демократії (NED) і адмініструється ВМГО Спілка Української Молоді в Україні.

Контакти

  • Неля Лавриненко
  • Спілка Української Молоді в Україні (СУМ в Україні)
  • [email protected]
  • +38 067 595 14 31
  • http://cym.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.