bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь у проекті “Україна активна: жива історія поколінь”
25.03.2013

Міжнародна громадська організація “Основи свободи” спільно з Центром регіонального розвитку “Топ-Кая” та Клубом молодих лідерів СГО “Коло друзів Сімферополь-Хайдельберґ” починають реалізацію проекту “Україна активна: жива історія поколінь”. Розшукуємо потенційних учасників проекту, запрошуємо представників громадських рухів, організацій, волонтерів до співпраці.

Проект має на меті зміцнення поваги до історичної пам’яті, систем цінностей, традицій, віросповідань етнічних культур АР Крим шляхом побудови партнерства між місцевими громадами та музейними комплексами у дослідженні та вивченні об’єктів нематеріальної спадщини, пошуку шляхів примирення та загоєння минулого.

В межах проекту передбачається проведення циклу польових досліджень зі збору усних історій серед представників національно-етнічних спільнот Криму. На основі зібраного матеріалу буде створено експозицію усних історій мешканців півострова на базі Кримського етнографічного музею та видано в електронному вигляді збірку усних історій.

Запрошуємо студентів, волонтерів, представників громадських рухів, організацій, зацікавлених у проекті, заповнити та подати до 15 квітня 2013 року заявку учасника. Результати відбору буде повідомлено до 20 квітня.

Проект здійснюється у партнерстві з Кримським етнографічним музеєм в межах програми “Україна активна: загоєння минулого”, проекту “Новий подих культури: спадщина, наповнена життям” за фінансової підтримки Европейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.