bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Київська ініціативна група Альпбаха розшукує партнерів
27.02.2013

КІГА – це асоційований член та сестринська інституція Європейського Форуму Альпбаха в Австрії (ЄФА), одного з найдавніших міжнародних політичних та інтелектуальних Форумів у світі, що проводиться щорічно вже понад півстоліття.

ЄФА було засновано в серпні 1945 року після Другої світової війни Австрії, в мальовничому Тірольському Альпійському містечку Альпбах. ЄФА є “мозковим інтелектуальним центром Європи”, його називають “маленьким Давосом”. На сьогодні більше ніж 4000 тисячі людей з понад 60 країн світу, в тому числі, з України щороку відвідують Європейський Форум Альпбаха.

Форум об’єднує провідних діячів політики, права, науки, мистецтва, економіки, банківського та фінансового сектору, заохочує та підтримує міжнародні молодіжні дискусії за участю провідних фахівців стосовно глобальних проблем сучасності.

Щороку ЄФА провадить стипендії для українських студентів. Саме тому, з метою виявлення талановитої, інтелектуальної молоді, що зможе гідно представляти Україну на Форумі, КІГА попередньо запланувала ряд заходів, серед яких: представлення Форуму в університетах України, студентські дебати, дискусійні обговорення за участі експертів з євроінтеграції тощо.

Громадські організації, ініціативні групи, студенти зацікавлені в діяльності КІГА, та участі в Європейському Форумі Альпбаха в Австрії, надсилайте листи на адресу: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.