bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мережа правозахисних громадських організацій
24.11.2012

22 листопада 2012 року на прес-конференції у Львові ініціатори проекту повідомили про створення мережі правозахисних громадських організацій України.

«Підписано меморандум про співпрацю організацій. Зголосилося 12 правозахисних організацій. Щоденно спілкуємося з іншими громадськими організаціями України, тому мережа активно розширюється і стає ефективнішою», - відзначив керівник проекту Віталій Разік.

Проект реалізує Регіональний громадський благодійний фонд «Право і Демократія» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Під час семінару «Становлення мережі громадських правозахисних організацій Західної України» у смт. Славське Львівської області правозахисні громадські організації Західної та Центральної України вирішили створити мережу.

Основні напрямки її діяльності - захист прав людини, надання безоплатної правової допомоги, проведення адвокаційних кампаній, покращення доступу до правосуддя, утвердження верховенства права та становлення правової держави в Україні.

Громадські активісти запрошують приєднатися до мережі інші зацікавлені громадські організації. З питань приєднання звертайтеся до Фонду «Право і демократія»: м. Львів, проїзд Крива Липа, 6 (3-й поверх); тел/факс: 38(0322)971932, e-mail: [email protected]

Також учасники мережі підписують меморандум про формування мережі громадських організацій для сприяння реформування житлового-комунального господарства шляхом підтримки створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Контакти

  • Віталій Разік
  • РГБФ “Право і демократія”
  • [email protected]
  • 38(0322)971932

Коментарі

Віктор Демчишин   4259 днів тому   #  

Будь-які союзи чи це профспілкові, чи це громадські це дорога у нікуди! Створення мережі не зможе вирішити проблеми, адже створюючи відповідну мережу впершу чергу виникатимуть міжособистісні конфлікти, що негатино впливатимуть на всю роботу мережі. По-друге: уявіть собі, коли всі обєдналися і не має жодної альтернативи! Та людина чи група людей, яка буде Вам вказувати, як краще робити той чи інший захід насправді матиме на меті інші плани та амбіції. Хтось буде себе самопіарити, хтось таким чином зароблятиме гроші! Як громадський активіст та засновник нової ГО нового абсолютного рівня не можу не написати коментар, який має право на існування! Я категорично проти подібного роду рухів та мереж! Суттєвий фактор також на мою думку має і те, хто цю мережу координуватиме чи очолюватиме:)..Якщо це директор РБФ "Право та демократія" то це шановні друзі повна катастрофа з моральної точки зору:((((

  •   Пiдписатися на новi
Віктор Демчишин   4259 днів тому   #  

Хороший анекдот по темі:
Суддя:
— Ви справді обізвали його ослом та ідіотом? Може, вибачитеся?
Підсудний:
— Із задоволенням, але як це зробити? Що більше я дивлюся на нього, то більше переконуюся, що був правий.
Тому шановні активісти та діячі не будьте ослами!!!!!

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Гуменний   4183 дні тому   #  

... и нить сплетённая в двое, гароздо крепче одной..!

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Гуменний   4183 дні тому   #  

Цитата: "Створення мережі не зможе вирішити проблеми, адже створюючи відповідну мережу впершу чергу виникатимуть міжособистісні конфлікти, що негатино впливатимуть на всю роботу мережі. По-друге: уявіть собі, коли всі обєдналися і не має жодної альтернативи!" Альтернатива (от лат. alternatus — другой) — ситуация, в которой надлежит произвести выбор одной из двух ИСКЛЮЧАЮЩИХ друг друга возможностей -!!! Поэтому, это всего лишь Ваше субъективное мнение, на которое Вы имеете полное право... НО! 1.- Не нужно путать конфликты, с дискуссией, т.к. всем известно, что истина рождается в ЗДРАВОМ споре и реальном сравнении, особенно, когда речь идёт о добровольных и здравомыслящих участниках данного сообщества. 2.- Так же необходимо учитывать тот факт, что Взаимная помощь — такой же естественный закон, как и взаимная борьба; но для прогрессивного развития вида, первая несравненно важнее второй, по сколько не влечёт за собой потерю такого количества жизненно важной энергии, при достижении необходимого результата. Исходя из этого, вывод - Ваш пример, Виктор,: цитата: "Хороший анекдот по темі..." Груб, не справедлив и не приемлем для морального человека.

  •   Пiдписатися на новi
Віктор Демчишин   4176 днів тому   #  

Груб, не справедлив и не приемлем для морального человека - Моральна людина - це особа, яка сповідує моральні принципи, повірте не Вам вирішувати хто моральний чи ні:)) Я знаю, що і як пишу, як би не знав, не писав би!

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Гуменний   4175 днів тому   #  

Виктор, не принимайте мои слова на свой счёт, я вовсе не собирался оценивать Ваши личные моральные качества, конечно же не мне их судить, так как мы с Вами совершенно не знакомы! Если я не достаточно для Вас точно выразился, прошу прощения, и уточняю смысл сказанного, что они относятся к человеку из Вашего анекдота, который не может быть примером в этом общественно важном вопросе, а не к Вам лично...:)... А ещё добавлю пару слов, по поводу Вашего вышесказанного мнения, в адрес союзов и объединений: Иногда лучше поверить на слово человеку прошедшему этот путь, а именно: "Один в поле не воин!...", проверенно личным и жизненным опытом многих поколений... с Ув. к Вашему праву на свободу слова и свободу мнения.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.