bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція “Жінки підтримують жінок”
14.11.2012

Якщо ви не любите проводити свій час у музеї, то, швидше за все, тому що вам не траплявся насправді цікавий музей. А як щодо музею, який стосувався би безпосередньо вас? Вас, а також вашої мами, бабусі, прабабусі, пра-прабабусі?..

Такий Музей є – це Музей історії жіноцтва або, як його ще називають, Ґендерний музей.

У цьому музеї можна побачити, як жили і що вміли українки кілька століть тому, чим вони були славні і як рухали суспільство уперед. Часто здається, що історія знає лише чоловічі імена, а насправді жінки зробили значно більше, аніж прийнято вважати. Жінки були і винахідницями, і вченими, політиками, і навіть воїнами.

Лише в цьому Музеї ви дізнаєтесь про жінок те, про що не пишуть навіть в історичних книжках: звичаї, обряди, твори мистецтва, картини, світлини та безліч інших свідчень того, як жили українки протягом віків.

Це Музей, що був створений жінками і для жінок, хоча чоловіки так само охоче відвідують експозиції Музею.

Музей має чималу колекцію, кілька десятків експозицій, які неодноразово виставлялись в усіх куточках України і були відзначені навіть за її межами.

Втім Музей не має постійного приміщення, а колекції доводиться зберігати в різних місцях, що має негативний вплив на їх цілість.

Український Жіночий Фонд в рамках акції Фонду «Жінки підтримують жінок» вирішивдопомогти Музею історії жіноцтва, історії жіночого та гендерного руху і закликає приєднуватись всіх небайдужих!

Детальніше про акцію тут.

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   4264 дні тому   #  

Шановні друзі, всі ми багато говоримо про те, що "Жінки підтримують жінок». А хіба це так? Якби жінки об'єдналися, висунули жінок кандидатами в депутати різних рівнів і дружно за них проголосували.... в чоловіків не було б жодних шансів. І політтехнологи б не допомогли. Адже нас багато!!! Тоді і проблеми наші вирішувались би просто, швидко і якісно. :)

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4264 дні тому   #  

Акцію підтримую. Пару центів пожертвую.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.