bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерство у створенні всеукраїнської громадської організації
19.09.2012

Якщо вам не вдається робити вигляд, ніби вас не стосуються проблеми нашого суспільства; або що нічого змінити не можна; або що для змін потрібно лише обрати правильного депутата\президента; та подібні відмовки на вас не спрацьовують і ви прагнете здійснити реальні кроки для видужування нашого суспільства, у вас є можливість перейти від теорії до практики, тобто разом із нами зайнятися громадською діяльністю.

Займаємося проблемами, які є дуже актуальні для суспільства, але під які не дають гранти, тому ними ніхто не займається. Діяльність не обмежується певною тематикою, на даному етапі цікавими є:

  • проблема дитячого та юнацького алкоголізму (Україна займає 2-ге місце в Європі після Росії за темпами поширення цього явища);
  • Основна причина смертності в Україні – серцево-судинні захворювання. Проблема полягає у незнанні людьми елементарних видимих симптомів, оскільки наближення інфаркту чи інсульту можна розпізнати за декілька годин та врятувати життя;
  • Проблема сирітства та безпритульності;
  • Організація дозвілля та реалізація культурно-освітніх програм в містах України

На даному етапі вже розроблені оригінальні проекти, як за мінімальної кількості ресурсів можна досягнути реальних позитивних результатів у вищезазначених напрямах діяльності. Шукаємо вас та ваші ідеї в цих та інших напрямах роботи. Планується робота на різних рівнях – від роздачі листівок до лобіювання змін до законодавства. Шукаємо щирих, вмотивованих людей, які прагнуть змін, бажано (але не обов’язково) пов’язаних зі сферами психології, соціальної роботи чи юриспруденції як з регіонів, так і з Києва.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.