bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерство в програмі візитів Україна - Російська Федерація
23.07.2012

Товариство Лева (Львів, Україна), Самарська міська молодіжна громадська організація «Педагогічний клуб «Радуга» (Самара, Російська Федерація) та Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) розпочинають черговий цикл Програми індивідуальних візитів. Програма передбачає підтримку індивідуальних візитів представників неурядових організацій та освітніх установ/інституцій.

До подачі заявок запрошуємо учасників з України і Російської Федерації.

Метою Програми є підтримка в налагодженні і/або розширенні співпраці між окремими організаціями і/або освітніми установами/інституціями з Росії і України, а також поліпшення обміну досвідом між організаціями з обох країн.

Що важливо знати про Програму?

  • Візит, який Ви заплануєте, повинен відповідати потребам організації, яка Вас скеровує і/або місцевої спільноти.
  • Цілі візиту повинні бути реалістичними і важливими для Вашої організації і/або тієї спільноти, яку Ви представляєте.
  • Завдання візиту повинні бути реально здійснимими для приймаючої сторони, якій потрібно мати у своєму розпорядженні відповідний досвід діяльності або компетентного експерта з необхідного питання.

Візит може сприяти формуванню тривалого партнерства між направляючою і приймаючою організаціями.

Візит на проведення заходу або в організацію може містити компонент передачі досвіду або мати іншу, додаткову вартість (наприклад, у формі інноваційних рішень, можливості мультиплікації, розробки хороших практик, використанні перевірених рішень)

Пріоритет при розгляді заявок надаватиметься тим візитам, під час яких передбачається участь заявників у заходах (конференціях, семінарах, тренінгах, форумах, круглих столах і тому подібне), які проводяться приймаючою стороною.

Очікуємо на отримання заявок, у яких детально і обґрунтовано будуть викладені витрати виходячи з середніх реальних цін на квитки і послуги.

Особливості програми:

До участі у Програмі візитів запрошуються керівники та представники неурядових організацій, учителі та педагоги з України і Російської Федерації.

Кандидати на участь у Програмі повинні заповнити та надіслати організаторам Аплікаційну форму, що додається до даного оголошення.

Для участі в програмі кандидатам необхідно:

  • узгодити запланований візит з приймаючою стороною
  • обговорити з особою, яка буде відповідальною за візит з боку приймаючої сторони, деталі цього візиту, включно з участю в передбачуваних заходах
  • спільно з особою, відповідальною за візит, скласти програму візиту та бюджет
  • заповнити та надіслати Аплікаційну форму.

Час візиту не повинен перевищувати 5 днів (без урахування часу подорожі до місця призначення). Власний фінансовий внесок повинен становити не менше 20% загального бюджету візиту.

Заповнені Аплікаційні форми надсилайте на електронну адресу [email protected] до 15 числа місяця, попереднього до місяця, у якому планується візит (наприклад, якщо візит планується у вересні 2012 р., то заявка повинна подаватись до 15 серпня 2012р.).

Інформація про результати підтримки чи відхилення заявок, що розглядатимуться щомісяця, буде повідомлена заявникам до 25 числа місяця, попереднього до місяця початку візиту.

Після закінчення візиту учасник Програми надає організаторам повний фінансовий та тематичний звіти про перебування у приймаючої організації. Фінансовий звіт подається разом з оригіналами усіх документів, що підтверджують фінансові затрати заявника (квитками, квитанціями, чеками за проживання, тощо). Обидва звіти надсилаються на адресу Товариства Лева у 15- денний термін після закінчення візиту.

Компенсація фінансових затрат відбуватиметься після затвердження звітів і лише за наданими оригіналами фінансових документів (і, звичайно, за умови їх відповідності затвердженому раніше бюджету). Учасник візиту отримає компенсацію у термін, що не перевищуватиме 10 днів після затвердження звітів.

Форми звітності надаватимуться кожному учаснику після прийняття рішення про підтримку фінансування візиту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.