bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новорічна акція: Український форум благодійників запрошує нових членів
25.11.2011

Членство в УФБ - це знак якості вітчизняного сектору благодійності.

Сьогодні для багатьох благодійних організацій та компаній є унікальна можливість зробити нестандартний новорічний подарунок для себе та своїх співробітників — приєднатися до яскравої родини Українського форуму благодійників вже у найближчий час: 20 грудня 2011 року під час проведення звітно-виборчої конференції членів УФБ.

Адже приєднавшись до Форуму у грудні, Ви та Ваші співробітники вже з січня 2012 року зможете:

  • щомісячно безкоштовно брати участь у брендовій програмі Форуму «НА ВЧИСЬ». Це тренінги, майстер-класи та peer learning заходи з різноманітних аспектів благодійної діяльності. Упродовж 2011 року в центрі уваги експертів «НА ВЧИСЬ» були: стратегія організації, просування благодійності та фандрейзинг Інтернет-засобами, менеджмент волонтерства, управління проектами для благодійних організацій, організація благодійних концертів;
  • у лютому місяці взяти участь із суттєвою знижкою у IV Міжнародній конференції Українського форуму благодійників “Благодійність в Україні 2020: бачення та стратегія розвитку” та презентувати себе широкому колу благодійників;
  • майже щомісячно брати активну участь та висловлювати свої думки представникам державної влади, ЗМІ, “колегам по цеху” під час публічних дискусій щодо співпраці сектору благодійності з секторами освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту (у 2011 році відбулись такі дискусії: “Благодійність як інструмент для захисту, збереження та розвитку етнокультурних традицій в Україні”, “Благодійність у сфері охорони здоров’я: основні гравці та правила гри”, “Благодійність у культурі: актуальні виклики часу”, “Благодійність в освіті: реалії, реформування та розвиток”;
  • отримати “зелене сітло” на щоденну популяризацію власної благодійної діяльності через веб-портал Форуму та його щотижневий електронний дайджест «Хроніки благодійності»;
  • презентувати свій досвід благодійництва через Всеукраїнський фотоконкурс УФБ “Благодійність крізь призму об’єктива”.

Крім цього, членство у Форумі надасть можливість реалізувати себе в ролі експертів, дослідників, авторів під час проведення досліджень, розробки нових публікацій та інформаційних кампаній.

Якщо тема благодійності Вам “болить”, Форум - це та спільнота, де Ви знайдете однодумців, радників та друзів. Це та сила, яка дасть поштовх Вашим новим ідеям, проектам та ініціативам під час проведення внутрішніх зустрічей та конференцій членів УФБ.

А як же членський внесок — спитаєте Ви? Його ж слід платити — це зайві кошти, яких і без того бракує…

Відкиньмо лірику, нехай говорять цифри. Порахуймо разом.

Якщо Ви не є членом Форуму, то вартість участі в одному тренінгу для одного Вашого співробітника становить 100 грн. А якщо ж їх дванадцять на рік — це 1200 грн. Участь у міжнародній конференції УФБ коштує 200 грн. Про вартість щоденних PR-послуг та можливості знайти партнерів для проекту ми вже не будемо говорити.

Яким чином це співідноситься з базовим розміром річного членського внеску в 1200 грн. для асоційованих членів і 1600 грн. для повних членів – підрахуйте самостійно.

Отже зробити собі новорічний подарунок, який розтягнеться на цілий рік, Ви можете всього за три кроки:

Крок 1. Визначте, чи відповідає Ваша організація всім критеріям членства в УФБ, чи лише її частині, та визначте тип членства, який Вас влаштовує.

Крок 2. Заповніть форму заяви на членство та додайте до неї рішення Вашого керівництва стати членом Форуму, копії річних фінансових і описових звітів за два останні роки.

Крок 3. Надішліть заяву та додаткові документи дирекції Форуму до 10 грудня 2011 року.

Правління розгляне документи, і якщо вони відповідатимуть усім базовим вимогам, - винесе прийняття Вашої організації у члени УФБ на прядок денний конференції 20 грудня.

21 грудня — Ви отримаєте сертифікат про членство!

У разі запитань щодо умов та критеріїв членства звертайтеся до відповідного розділу порталу або за контактним телефоном: 044 425 92 94 (Анна Гулевська-Черниш або Дар’я Непочатова).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.