bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жіночий комітет ПІТ.Ua шукає партнерів
10.10.2011

Жіночий комітет ПІТ.Ua шукає партнерів для забезпечення призового фонду щорічного конкурсу есе на тему жіночого лідерства. 

Актуальність: Жінки становлять більшу частину населення України і є прихованим громадським, політичним та економічним потенціалом країни. Розкриваючи цей потенціал, суспільство отримає змогу ефективно використати надзвичайні інтелектуальні ресурси і досвід жінок. В Україні вкрай мало уваги приділяється молодим дівчатам, що стоять перед різними життєвими виборами. Суспільство має допомогти їм, дати пораду щодо майбутньої роботи, обрання життєвого шляху.

Вся інформація про конкурс.

Жіночий комітет ПІТ.Ua в 2011 році стартував щорічний конкурс есе для жінок та дівчат на тему жіночого лідерства та шукає партнерів для забезпечення призового фонду конкурсу.

Минулого року в конкурсі прийняли участь 34 дівчини віком від 16 до 35 років. Конкурс охопив 14 міст та 11 областей України.  За матеріалами конкурсу було випущено 2000 брошур.

Інформація для партнерів: За умови підтримки конкурсу призами для переможниць логотип партнера з подякою за сприяння у проведенні конкурсу буде розміщений на головній сторінці порталу Жіночого комітету ПІТ.Ua протягом всього конкурсу есе. Будемо раді будь-яким пропозиціям щодо інших можливих шляхів співпраці.

Просимо повідомити про участь Вашої організації в якості партнера конкурсу за телефоном +38 095 626 00 26 або електронною поштою [email protected].

З найкращими побажаннями та надією на співпрацю, Голова Жіночого комітету ПІТ.Ua Лівкович Ірина 

Контакти

  • Лівкович Ірина
  • ПІТ.Ua - Українська спілка професіоналів інформаційних, комунікаційних та бізнес технологій
  • [email protected]
  • +38 050 907 6008
  • http://female.pit.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.